un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG începe mâine dimineață o nouă revoluție a prețurilor

22 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Pe 23-25 septembrie eMAG organizează a doua ediție a campaniei de reduceri “Revoluția prețurilor”. Îmi place obiceiul lor de a organiza periodic astfel de zile de reduceri – știu oameni care amânau toate cumpărăturile pentru Black Friday-ul din noiembrie, dar acum ai mai multe posibilități de a găsi la un preț redus ceea ce cauți și împărți și efortul financiar mai bine de-a lungul anului.

Eu, de exemplu, am nevoie de un frigider și un cuptor incorporabil acum, nu la final de noiembrie. Nu știu dacă va fi unul potrivit pentru mine în oferta de mâine, însă reduceri de preț vor fi la toată gama de produse, iar ca exemple am aflat de televizor de 32 de inchi la 699 de lei și combină frigorifică la 849 de lei.

Promoțiile încep mâine dimineață – ora precisă nu este cunoscută, așa că fiți cu ochii pe site-ul eMAG. Rămân valabile și restul sfaturilor uzuale, adică să aveți cont și să fiți logat în el pentru a profita rapid de cele mai bune oferte.

emag_revolutia_preturilor

    10 comentarii

  1. iphone 6

      (Citează)

  2. cata hater-eala pe blog asta :)))

      (Citează)

  3. Fratiilor este o intreaga nebunie pe net. Toata lumea a aflat de promotia de la emag. Probabil ca se asteapta la super preturi la “vedetele” iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar cred ca vor fi dezamagiti :) .

      (Citează)

  4. iPhone 6 nu e pe stoc, e cam greu sa faci reduceri la ceva ce nu ai.

      (Citează)

  5. Hahahahha…eu am zis la misto aia cu iphone-ul

      (Citează)

  6. @Radu si eu ma uit dupa un cuptor incorporabil.
    Ai in vizor un model anume ?

      (Citează)

  7. La cuptoare… De știut că nu au ștecher și nici cablu de multe ori). Sunt cuptoare ce au nevoie șid e plită ca să funcționeze!!!

    Eu am un whirpool akzm 756 (cred) ix. Oricum, e akzm și ix. Totodată… Suflă la aer și consumă la curent… De ce? Se răcește ce a încălzit și durează chiar și o oră să oprească suflarea! Cum o rezolvi? Deschizi ușa cuptorului… Totodată, căutați ceva și cu rotisor și cu autocurățare. Una peste alta, eu sunt mulțimit de cuptorul meu! Face ce-i bagi! Cartofi prăjiți, burgeri, plăcinte, cozonaci, pizza ș.a. Eu unul recomand whirpool. L-am luat de black friday de la eMag. Era și în Flanco!

    Nu are nevoie de mască! Are nevoie de o priză bună cu pământare! Spor!

      (Citează)

  8. Am găsit… E akzm 654 ix.

    Merită, iar consumul de curent e nesemnificativ (doar dacă îl utilizezi zilnic, se va dubla factura la curent).

    Nu arde mâncarea; merită!

      (Citează)

  9. Sper sa bage niste oferte si la laptop-uri

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus