un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dristor Kebab devine Dristor Doner

22 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Credeți că rebrandingul Telekom a fost cel mai mare al verii? După cum vedeți din această imagine luată din mers, Dristor Kebab își schimbă numele în Dristor Doner. Părerea mea este că puteau să-și schimbe numele și în Dristor Ultrabook, lumea tot “la Dristor” va zice, așa că nu înțeleg nevoia acestui rebranding.

feat_dristor_doner

Părerea mea este și că se culcă un pic pe laurii victoriei. Da, e mișto la ei, este curat, au un flux de lucru bine făcut, au mulți băieți la împachetat shaorma și multă lume în toate locațiile. Totuși, prețurile au crescut constant și nejustificat, iar în fotografia de mai jos vedeți cantitatea de cartofi pe care am primit-o la un meniu standard:

dristor_cartofi

Mă așteptam, de asemenea, să mai aducă ceva în plus pe acolo la ingrediente: sosuri noi, alte “componente” pentru pus în lipie, ceva să mai schimbe gustul care a rămas același de ani buni. Îmi vine să recomand mai degrabă schimbul valutar care-i atașat fiecărei shaormării Dristor, unde de vreo 3-4 ani schimb bani atunci când am nevoie și a mers mereu perfect. Nu doar că-mi dau bancnote mici atunci când cer asta, dar au și numărătoare de bancnote foarte șmechere, care identifică tipurile de bancnote dintr-un teanc și-l numără cu totul dintr-o singură trecere.

Te-ai săturat de shaorma? Încearcă un burger, știu eu unde se găsesc cei mai buni burgeri din oraș!

Din ce zvonuri se aud, se deschide un nou Dristor Doner în zona Pieței Delfinului.

    18 comentarii

  1. Stau la dristor de mult timp dar nu am calcat in shaormerie niciodata. Sunt amator de shaorma, mananc din cand in cand cand ma prinde dorul si cam tot timpul incerc sa ajung la gara de nord, la haleala. Cunoscatorii probabil stiu de ce.

      (Citează)

    • @razorsbk: lasă-mă și cu La Haleală. E bună carnea, au sosuri bune, dar în Centrul Vechi este mai mult închis decât deschis. De ce-or plăti chiria, nu știu. Se și vede diferența acolo, la Calif este plin, la ei abia mai intră cineva. La gară a rămas pentru cunoscători, iar de când s-a deschis Calif în Militari cred că se resimte și acolo.

      Păcat, au ingrediente bune, dar parcă nu vor să ți le vândă.

        (Citează)

  2. @razorsbk Cunoscatorii nu-si dau cu parerea decat dupa ce incearca ceva… Restul sunt pareristi.

      (Citează)

  3. radule, vad ca esti mare cititor al forumului computergames…

      (Citează)

  4. Prefer la orice ora Calif mai ales cel din Militari, aer conditionat, curat, servire ireprosabila.

      (Citează)

  5. Genin > all

      (Citează)

  6. Am vazut ca au si lahmagiun (cel putin in Colentina). Misto, gust bun, tipul care opereaza cuptorul nu pare a vorbi romaneste.

      (Citează)

  7. Shaorma baneasa & Socului FTW!

      (Citează)

  8. Am trecut prin centrul vechi si am vazut ca bate vantul pe acolo, asa ca am incercat una de la calif. Cred ca e la acelasi nivel.

      (Citează)

  9. Salutam La Haleala si ‘igiena’ ireprosabila!
    ‘ra-ti ai dreacu’ cu ghena voastra

      (Citează)

  10. La haleala din centru vechi are mai multi asociati fata de cel de la gara unde este doar 1 patron . E un thread mare pe computergames forum unde patronul La haleala posteaza mereu .

    http://forum.computergames.ro/124-cum-cit-unde/54705-saorma-si-pizza-peregrinari-prin-bucuresti-si-prin-tara/page-1489.html

      (Citează)

  11. Daca aduc sosuri noi si alte cele nu va mai fi “Dristor”. Pentru mine inca e cea mai gustoasa din oras, chiar daca e cea mai mica… de exemplu, din 10 shaorme mancate de mine 7 sunt de la Dristor, 1 de la Calif si 2 de la Chicken Grill.

      (Citează)

  12. Da, Shaorma Baneasa.. Eu am mancat de ceva ori de acolo si mereu am fost multumit ca pret si calitate.

      (Citează)

  13. Helin mi se pare mai bun la gust şi mai ieftin.
    Preţurile de la Dristor mi se par nesimţite şi nejustificate.

      (Citează)

  14. bun dristor kebab colentina şi lipscani

      (Citează)

  15. @alexEAT 10 shaorme in aceeasi zi ? :P M-ai intrecut. Eu ma opresc la 6. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus