un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Deodorant spray mic pentru avion

14 Sep 2014  ·

TURISM  ·

26 comentarii

Să mai zică cineva că bloggerii nu sunt influenceri. La trei zile după ce am citit la Raluxa că Gerovital a scos pe piață deodorant masculin la flacon mic, mi-am cumpărat unul (și unul mare, l-am pus lângă pentru comparație).

gerovital_barbati_deodorant

Cel mic are 40 ml și l-am luat pentru călătorii. Acum că am zburat cu avionul cu el în bagajul de mână, pot să vă confirm că este acceptat la bord fără probleme. Limita este la 100 ml pentru lichide în bagajul de mână, dar practic nu se știe niciodată ce li se năzare agenților de securitate. În acest caz nu am întâmpinat probleme, cred că nici nu l-au văzut la raze X.

Am renunțat la deodorante solide sau roll-on-uri din alea ude după ce mi s-a părut că-mi murdăreau tricourile. Am trecut la spray-uri, care ar trebui să fie ceva mai curate, am încercat Garnier, Rexona și acum am luat Gerovital, care mi se pare la fel de bun. Pe avion mergeam și în scurte călătorii însă tot cu un Vichy Homme, dar nu m-a impresionat niciodată ca performanța, în ciuda prețului și a renumelui.

Acum dacă s-ar găsi mai ușor în magazine și restul produselor bărbătești la cantități mai mici. Spumă de ras am găsit destul de rar la tub mic, practic trebuie să o cauți din timp, nu cu două zile înainte de plecare, că s-ar putea să ai surprize. La pasta de dinți am avut cea mai mare surpriză, cică toate acele tuburi de 4-5 cm lungime sunt de fapt mostre, nu produse uzuale pentru vânzare. O promoteriță din Carrefour mi-a dat cândva mai multe mostre cadou când i-am zis că asta caut, dar asta pentru că a vrut să-mi fie de ajutor. Le păstrez pentru călătorii doar cu bagaj de mână.

    26 comentarii

  1. Eu am descoperit ca Old Spice nu lasa pete si nici nu irita pe timp lung, dar nu e mic, asa ca nu stiu daca trece de vama.

      (Citează)

  2. Incearca la dm http://www.dm.de/de_homepage/, au o intreaga gama de produse pentru calatorii.
    Scuze, mi-e lene sa caut linkul romanesc dar exista o retea bunicica de magazine in Romania.

      (Citează)

  3. Pot recomanda si eu Old Spice, de un an folosesc zilnic fara niciun tricou murdarit/cu performanta foarte buna. Fiind stick poate nu se supune la regula cu cei 100 ml.

      (Citează)

  4. Eu am găsit la Cora pe lângă Gerovital, o întreagă gamă de produse pentru călătorie de laNivea, șampon, gel de duș, balsam after slave, spumă de ras, deodorant, chiar aveau si un set care le includea pe toate. Am găsit si pastă de dinti mini. Erau la raionul cu creme medicinale si leucoplast.

      (Citează)

  5. Nu ai probleme cu un mennen sau oldspice in bagajul de mana (cu din astea am fost de zeci de ori). Probabil nici cu restul stickurilor .

      (Citează)

  6. Deodorant mic pentru avion …. de parca zbori 2 zile si 2 nopti… , aaa cauti ceva mic pentru un bagaj minimalist, ok, dar pentru 4+5 ore nu cred ca trebuie sa cari asa ceva cu tine in avion, sa fim seriosi.

    Pentru problema cu tricourile patate exista solutia de bicarbonat :) ieftin si incredibil de eficienta.

      (Citează)

  7. Și eu am descoperit old spice(White water) la auchan și am renunțat la nivel, Garnier și ce mai foloseam. Asta e deodorant nu anti perspirant, deci better for me.

      (Citează)

  8. La DM găsești toate produsele de care ai nevoie (inclusiv spumă de ras), de damă și bărbătești, în flacoane/recipiente mici, numai bune pentru bagaj de mână.

      (Citează)

  9. Pe unde le gasesti in magazine? eu nu prea am vazut inca nimic din ce au lansat ei in ultima vreme, dar poate nu ma uit unde trebuie

      (Citează)

  10. Poate corectezi si tu “care mi se pare la fel de bune”. Ori e la plural, ori singular. Sau, daca vrei sa lasi asa, dar sa nu fie o aberatie in limba romana, mai pune un “ca sunt”: care mi se pare ca sunt la fel de bune.

      (Citează)

  11. Da, aşa am şi eu 4-5 tuburi de sensodyne de la dentist.

      (Citează)

  12. Când zbor iau cu mine un ulei de bărbierit. Recipient de plastic de 30ml, mic și ușor. Nu-mi place la fel de mult ca gelul pe care-l folosesc de obicei, dar își face treaba.

      (Citează)

  13. Exista la tub mic si nivea for men black and white spray care nu pateaza tricourile. De asemenea varianta roll on nu pateaza

      (Citează)

  14. “Acum dacă s-ar găsi mai ușor în magazine și restul produselor bărbătești la cantități mai mici. ”
    Mr. Bean anyone? :D
    https://www.youtube.com/watch?v=6r0dr_juOiI

      (Citează)

  15. Salut Radu,

    Piatra de alaun ai incercat? Ca exemplu, aici: https://comenzi.farmaciatei.ro/ingrijire_personala/deodorante_si_antiperspirante/cosmetice/deo_stick_din_piatra_de_alaun_120_g_osma_lab-p10039039

    Eu am renuntat de vreo 2 luni la roll on ( singurul cu care m-am impacat a fost vichy-ul barbatesc) in favoarea celui de mai sus si pot spune ca face fata cu brio. Plus ca nu se termina :).

      (Citează)

  16. Eu am un tub mic de pasta de dinti pt. calatorii pe care il reumplu cand se goleste.

      (Citează)

  17. Mai bun fresh decat active, right?

      (Citează)

  18. Mergi in Turcia cu low-costul, fara bagaj de cala? :)

    PS: Cam asa calatoresc si eu, de cateva ori pe an trebuie sa ma incadrez in regulile cu 10 kg de bagaj de mana si dimensiune ale celor de la Ryanair :D plus punguta cu lichide de max. 100 ml. :)

      (Citează)

  19. DM si NIvea, subscriu. La DM preturile sunt ok si gasesti absolut orice la flacon mic. Ce ma surprinde e ca te-au lasat cu deodorant in avion, noua ne-au fost confiscate de vreo 2 ori

      (Citează)

  20. @ioana, le aveai in punguta cu lichide si ti-au fost confiscate?!?!?!?

    Depaseau 100 ml sau cum? Eu nu mai inteleg nimic…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus