un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De acum, Telekom!

15 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

Concertul #FanMagenta de finalizare a rebrandingului în Telekom a fost precum Crăciunul și Paștele în aceeași zi pentru bucureșteni. Crăciunul pentru că s-au aprins inclusiv lampioanele colorate de pe Magheru…
telekom_concert_09telekom_concert_10

… și Paștele pentru că brățările pe care le-am primit la intrarea la concert s-au aprins toate cam pe la ora 20:30 și am dus-o clipocind până acasă, ca o lumânare de paști. I-am arătat-o Matildei, când mi-a deschis ușa, și i-am spus “adevărat s-a aprins magenta!”. Răspunsul ei a fost tradiționala urare “bine, acum fă-ți bagajele, că dimineață plecăm”.

telekom_concert_07

Cu această ocazia a fost activat oficial și site-ul Telekom.ro, unde acum găsiți toate informațiile despre mobil și fix.

Am ajuns când Alex Velea tocmai se retrăgea de pe scenă. Au urmat Vunk și Antonia, apoi au cântat Smiley și restul, în timp ce pe ecranele uriașe vedeam imagini și de la Cluj și Iași, unde alte formații concertau, iar în pauze prezentatorii mai discutau în ceea ce probabil a fost cea mai mare video-conferință publică și schimbau glume între ei.

A fost și un festival al dronelor. Eu am numărat trei modele diferite pe cer, iar noaptea, cu toate luminile lor colorate, puteai să juri că vezi OZN-uri.

telekom_concert_02

Mi s-a părut amuzant că un magazin Shop & Go din capătul străzii a avut probabil cea mai mare vânzare din istorie, că foarte mulți din mulțime mergeau până acolo pentru o bere sau țigări. Sper că făcuseră stocuri. Ceva mai departe, un el și o ea îmbrăcați frumos, așa ca la primele întâlniri dintr-o relație nouă, el la cămașă și pantaloni de costum, ea la rochie, împărțeau o pizza pe o bancă la bulevard, în timp ce la mână le clipeau brățările T în magenta. Romantism adevărat.

Lumea se plimba pe Magheru ca la Crăciun, să vadă noile lumini și la Universitatea se făceau fotografiile cele mai multe, că acolo e o lucrare un pic mai complexă.

Acum așteptăm să apară cel mai mare “share-fie”, că ne-am fotografiat din cer la concert.

    16 comentarii

  1. I-am arătat-o Matildei, când mi-a deschis ușa, și i-am spus “adevărat s-a aprins magenta!”. :)))) Ad blogger just went full retard!

      (Citează)

  2. Cred că tocmai am văzut cariile lui Piticu :P

      (Citează)

  3. A fost foarte frumos la concert si in general toata initiativa cu fanmagenta

      (Citează)

  4. De obicei te citesc si iti apreciez parerile, articolele, dar cu atata telekom si piscotareala in ultimele zile ai cam exagerat… Pe termen scurt o fi bine cu banii primiti din publicitate, dar pe termen lung nu ai decat de pierdut.
    Adevarul pe care il stim cu totii e ca au scumpit ofertele fata de cosmote, sunt chiar peste orange si vodafone

      (Citează)

  5. Extrem de slaba intrare pe piata si oferte foarte neatractive….

      (Citează)

  6. Publicitate pe banii clientilor…..
    Au impresia ca romanul e prost ca neamtu si cumpara in functie de culori, nu se uita la bani.
    Inca ceva
    https://www.telekom.ro/category/pachete-prepaid/cat7230457/

    Nu mai lanseaza prepaid ??? Ramin alea vechi sa le incarce si atit? Clientii noi vor fi doar la abonament ??

      (Citează)

  7. penibil,ridicol,de ras
    moca,magenta,matilda…..

      (Citează)

  8. Salut,
    Apropo de bratari, cum as putea sa le repornesc sa lumineze?
    Multumesc.

      (Citează)

  9. Matilda e una dintre pisici ?

      (Citează)

  10. Nu știu cum sunt restul ofertelor, dar la Telekom aș plăti mai puțin decât ce plătesc în prezent la VDF pentru aceleași lucruri. 1 GB de trafic este 4 euro ca extraopțiune, de exemplu. Ah, și ar include și trafic necontorizabil în aplicația Telekom TV, adică televizor pe mobil.

    13 GB internet pe cartelă cu 15 euro pe lună, viteză 150 Mbps? Praf rău, ce să zic!

      (Citează)

  11. Sunt uimit că în anul 2014 lumea încă mai crede că va apărea vreo companie care să le dea gratuit telefonie și Internet pe mobil. Eventual nu gratuit, ci pe 2 euro pe lună, cu toate beneficiile moderne incluse.

    De asemenea, văd că ofertele au devenit atât de complexe încât sunt greu de comparat, iar unii fac asta doar la nivel de minute incluse și trafic.

    OK, cum cuantifici traficul gratuit Telekom TV? O fi mișto să ai canale TV pe mobil sau rămânem la Candy Crush atunci când ne plictisim? Dar faptul că minutele naționale pot fi utilizate și pentru internațional în rețele fixe, ceea ce nu toți operatorii permit?

    Sunt trei, chiar patru mari operatori de telefonie în România și majoritatea oferă servicii triple-pay, așa că poți beneficia și de oferte combinate. Le compari beneficiile, le pui în balanță cu tarifele și alegi ce-i mai bine pentru tine. Discuția asta cu “ce tarife nașpa au X” văd că o avem pe rând despre fiecare operator în parte și pare inutilă.

      (Citează)

  12. Zoso pune un (P) in dreptul titlului articolelor publicitare. S-ar fi cuvenit pus si la articolul tau…mai mult pentru penibil. Citesc cu placere postarile tale despre calatorii, mancare, gadget-uri…dar cum a spus si @Razvan la comment-ul nr.5 : las-o mai moale cu piscotareala!

      (Citează)

    • @Radu: sa te întreb doua lucruri atunci:
      1. Pe acesta l-ai citit? https://www.nwradu.ro/2014/07/cum-privesc-eu-advertorialele/

      2. Ce te-a împiedicat să sari peste acest articol și să citești altceva despre călătorii, mâncare și gadget-uri? Nu era clar din titlu despre ce era?

      În rest îmi place mentalitatea: “trebuie să scrii numai despre subiectele care-mi plac mie, nu-mi pasă de unde faci rost de bani și timp pentru a menține blogul și pentru a scrie de subiectele care-mi plac mie”.

        (Citează)

  13. @nwradu, blogul tau se numara printre cele cateva pe care le vizitez (aproape) zilnic. Nu citesc selectiv, asa cum sugerezi tu mai sus, ci imi place sa parcurg fiecare articol.
    Ma repet cand spun ca iti citesc cu placere blogul si nu imi este rusine sa afirm ca am aflat -si voi afla in continuare – multe chestii interesante.Inteleg, de asemenea, faptul ca acest blog este pentru tine o sursa de venituri. Nu am nici o problema nici cu asta. Dar totusi…spune cinstit ce parere ai fi avut tu daca ai fi citit acest articol scris de altcineva?! Si aici nu ma refer la publicitatea facuta Telekom-ului sau Mega Image. Nu . Ma refer la modul in care e scris acest articol. La pasaje gen: “Ceva mai departe, un el și o ea îmbrăcați frumos, așa ca la primele întâlniri dintr-o relație nouă, el la cămașă și pantaloni de costum, ea la rochie, împărțeau o pizza pe o bancă la bulevard, în timp ce la mână le clipeau brățările T în magenta. Romantism adevărat”….

      (Citează)

  14. Astuia cu blogul daca ii dai bani te convinge ca apa nu e uda.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus