un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Blue Fire din Europa Park

21 Sep 2014  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Acesta este roller-coaster-ul Blue Fire din Europa Park. Parcul se găsește în Rust, Germania, aproape de granița cu Franța și Elveția.

Din perspectiva asta te simți ca și cum ai pilota o motocicletă zburătoare pe un traseu complicat. Cele două bare metalice îți iau pulsul și îl vedeți pe ecranul digital din centru. Tipul care a filmat pare foarte obișnuit cu așa ceva, din moment ce abia trece de 100 de bătăi pe minut.

Același ride este filmat de cei de la Theme Park Reviews (adică unii care fac review-uri la parcuri de distracții, mișto idee) din multiple unghiuri.

    6 comentarii

  1. Cosmin Zodilă

    21/09/2014 la 9:07 AM

    M-am dat și eu pe el, într-adevăr, senzații tari. :) Asta e făcut cu ajutorul Gazprom. Mai e unul super: Silver star.

      (Citează)

  2. Blue fire e genial, are singurul looping din parc dar e super tare. Silver Star e maximul, are caderea cea mai mare. Mai e unul in care participantii sunt asezati 4 cate 4, fata in fata intr-un vagon care se roteste si te dai prin roller coaster ba cu spatele, ba cu fata. Ca anecdota, in mod normal, Europa park deschideau o noua atractie pe an, alternand una mare cu una mai mica, dar cand au deschis Silver Star s-au oprit, i-a costat prea mult. Toate atractiile sunt sponsorizate de cate o firma mare gen Mercedes sau Gazprom si sunt pe zone in functie de tarile din Europa. E misto sa te plimbi si cu copii mici, au ce face acolo.

      (Citează)

  3. acelasi video….

      (Citează)

  4. Adrian Nechita

    21/09/2014 la 9:41 PM

    Te lasă să filmezi cu gopro-ul? :D

      (Citează)

  5. Cand am fost eu p-acolo, nu era construit Blue Fire. Dar a fost genial oricum :) Mai ales in Silver Star.
    “De facut” vara viitoare

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus