un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Actualizări 26 septembrie 2014

26 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Un articol bun despre eroii de altădată ai Antenei 3, acum ignorați când se ridică și împotriva lui Ponta.

Reduceri de toamnă la F64. Pe lângă asta, imprimantele foto de buzunar vor să rămână pe piață, având utilitatea lor pe la tot felul de evenimente și în situații unde ai nevoie de o fotografie pe hârtie aproape în timp real. F64 a adus în ofertă gama HiTi Pringo.

Galaxy Alpha, telefonul cu margini metalice de la Samsung, poate fi precomandat la Telekom, Orange și Vodafone. Huse găsiți la PC Garage.

Conferința TeCOMM despre comerț electronic și strategii online va avea loc la Cluj pe 30 și 31 octombrie și se extinde și la Iași pe 6 noiembrie. Detalii și bilete găsiți pe tecomm.ro

Câteva whisky-uri și bourbon-uri din aeroportul Antalya, plus cea mai scumpă sticlă de băutură pe care am văzut-o până acum.

    3 comentarii

  1. Oare cati milionari trec prin aeroportul din Antalya de au pus la vanzare astfel de sticle?

      (Citează)

  2. Le-am vazut si eu si instantaneu mi-a trecut prin cap intrebarea daca pot face un leasing pt o sticluta deaia… In alta ordine de idei, sa terminat “rasfatul” din Turcia?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus