un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

UPC urcă banda la 500 Mbps

21 Aug 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

UPC a urcat viteza abonamentelor Fiber Power la 500 Mbps în 8 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Ploiești, Iași, Galați și Alba Iulia. Restul localităților acoperite de UPC dispun de servicii de 200 Mbps.

Pe site încă nu am găsit actualizările, așa că nu vă pot spune dacă Fiber Power 500 costă mai mult decât vechiul 200. Comunicatul primit spune, în schimb, de un nou modem primit gratuit în custodie, un model Hitron CGNV4, care suportă și 1 Gbps (sunt sigur că ulterior vor oferi și o astfel de opțiune) și îți face rețea wireless în casă inclusiv pe standardul 802.11ac, ceea ce te scutește de o cheltuială suplimentară de vreo minim 350 – 600 de lei.

upc_fiber_power_500

    5 comentarii

  1. Foarte mișto. Si eu care mă bucur că am 120 mbps :). Aici, in Irlanda, UPC are maxim 200 mbps deocamdată oricum.
    Mă întreb dacă ai ce să faci cu mai mult de 150-200. Poate pe viitor când o să fie si televiziune exclusiv prin internet și vom face streaming in 4k ?

      (Citează)

  2. Problema cu UPC e ca te obliga sa bagi si serviciul de TV . Eu chiar nu ma uit la tv prefer sa nu platesc 60 de ron pe net + tv cand pot sa-mi iau fiber 1000 de la rds .

      (Citează)

  3. @nwradu, si upload cat ofera? Sper ca au renuntat la jenantul maxim 6 mBps pentru ca vezi Doamne doar atat ar avea nevoie Average Joe.

    Problema cu UPC e ca te obliga sa bagi si serviciul de TV .

    Corect, e si ilegal sa conditionezi vanzarea unui produs de vanzarea altuia. Ce fac ANPC si ANCOM, dorm?

      (Citează)

  4. Devine o obisnuinta ca acesti operatori de telecomunicatii, nu doar UPC ci si concurentii lor mai mari, sa dea drumul la comunicatele de presa inainte sa publice informatiile pe site. Ceea ce nu da bine la obrazul lor subtire care cu banii abonatilor se tine. Vezi comunicatul, vrei sa vezi mai multe informatii, ia-le de unde nu-s.

      (Citează)

  5. Scump, nene, scump. Asa, pachetele in general.
    Din cate inteleg, te obliga sa iei si serviciul tv chiar daca tu vrei doar net? Tare asta. :)) Bine ca n-am trecut pe la ei pt ca de curand mi-am tras net, dar RDS inca ruleaza, 29 lei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus