un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Taburet moale care devine măsuță de sufragerie

28 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Cum mă apuc de o renovare/remobilare a unor părți din vastele mele proprietăți, am mai tras câte o fugă și prin magazinele de mobilă, să caut idei de bibliotecă și canapele. Cei care nu au pisici nu-și pot închipui cât de dificil este să găsești o canapea care să le reziste și care să aibă și o formă cât de cât confortabilă și cotiere drepte, ca să poți pune acolo o cană sau ceva fără să se răstoarne.

Oricum, la Mobexpert în Băneasa am găsit aceste mici piese de mai jos, geniale ca idee. Ce vedeți este un mic taburet/fotoliu moale, tocmai bun ca să întinzi picioarele pe el de pe canapea, dar partea de sus se poate scoate, roti și se transformă într-o măsuță de lemn. Aveau și rotunde și pătrate și costă vreo 400 de lei bucata, pentru că-i Mobexpert și acolo totul este scump.

mobexpert_fotoliu_masa_1mobexpert_fotoliu_masa_2

Ideea este însă foarte bună și aș vrea așa ceva în sufragerie. Mai știți și alte exemple de mobilier multifuncțional?

    14 comentarii

  1. Tocmai am vazut ceva asemanator in noul catalog Ikea.

      (Citează)

  2. speedy.gonzales

    28/08/2014 la 4:22 PM

    acum cateva luni mi-am luat o masuta de cafea care poate transforma in masa de sufragerie: se extinde si isi dubleaza suprafata si gratie unui mecanism ingenios se inalta cat sa fie folosita ca masa de zi de sufragerie. mecanismul e suficient de rezistent incat sa suporte greutatea unei mese incarcate de craciun/revelion.
    a fost destul de scumpa (vreo 900 RON) dar a meritat. e facuta din pal si se poate face cam de orice dimensiune, iar ca forma poate fi doar patrata sau dreptunghiulara.

      (Citează)

  3. Meriti o bere ! Am vazut asa ceva la munte la hotel si nu stiam de unde sa imi iau :) Gracias !!!

      (Citează)

  4. Plus, am mai gasit si la un producator, dar nu stiu pretul. Poate o fi mai mic ??? http://www.bizoo.ro/firma/mexalexandria/vanzare/7969493/taburet-cu-spatiu-depozitare-cubix

      (Citează)

  5. Applaro se numeste. Se transforma in masuta de cafea.

      (Citează)

  6. Coltarele se fac la comanda daca vrei sa aiba o anumita proportie. Eu, de exemplu, am vrut sa nu aiba cotiera intr-o parte si deci am comandat unul fara. In cealata parte am cerut spatar in loc de cotiera. Asa a fost. Acum se plimba pisica dintr-o parte in alta pe spatar si pot pune si bere acolo.

    Peste toate astea, poti alege oricand o tapiterie care sa reziste la pisica. Eu, la momentul cand am comandat canapeaua, nu aveam pisica, asa ca am comandat exact opusul. Presupun ca la un moment dat se poate schimba.

    Mai poti alege tipul de saltea, dimensiuni etc, si totul la pret de canapea de Ikea sau mai mic. Chiar nu e asa mare tehnologie in spate incat sa fii nevoit sa cauti “canapeaua perfecta” si sa te duci in magazine brand. O comanzi.

      (Citează)

  7. @nashu_mare, un nume sau date de contact crezi ca ne poti lasa?

      (Citează)

  8. mircea(primul)

    28/08/2014 la 7:45 PM

    Eu mi-am facut toata mobila din casa la casa2002, o firma djn ghencea. Mi s-au parut mai rasariti. Am dat pe un coltar, un dressing, o biblioteca, un pat, 2 noptiere, o bucatarie si inca un dulapior cu 5 sertare cam 4000e. Din tot ce-am cautat, preturi decente si relativ calitative. Nici n-am avut idei extravagante, am facut ceva simplut. In multe situatii, mobexpert mi s-a parut scump degeaba.

      (Citează)

  9. @mihai

    Sincer, nu mai stiu cum se numea firma. Aveau showroom intr-una dintre halele de langa Stadionul Ghencea – aia albastra de langa intrarea auto.

    Cred ca asta e: https://www.google.ro/maps/place/Tamilia/@44.4132369,26.0385635,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x8b74145a6551e7a9?hl=en

    Intri acolo si te duci inspre fundul halei. Sa nu te sperii daca nu iti place tapiteria modelelor expuse. Poti alege dintr-o gama larga.

      (Citează)

  10. Cam asa ceva am vazut anul trecut la Jysk, in Militari (se deschide joi si in Rahova langa Carrefour Vulcan), dar era taburet cu sezut moale si inauntru spatiu de depozitare. Nu l-am gasit pe site, e posibil sa fie doar in magazin.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus