un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Staruri porno nemachiate

29 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

36 comentarii

Iată două exemple, găsiți mai multe pe 9gag.

starleta_1starleta_2

Incredibil cum unele femei se pot dezbrăca total de haine, dar goale rămân abia după ce șterg și machiajul.

    36 comentarii

  1. Păi și ce contează cum arată fără machiaj?

      (Citează)

  2. Urmeaza urmatorul titlu: “Vezi aici cat de prost gateste Sandra Romain – cine crede ea ca o mai ia de nevasta in situatia asta?”

      (Citează)

  3. Care e treaba cu fetele care se duc la baie inainte de sex sa se aranjeze si se intorc nemachiate cu parul strans ?! FFS do that after sex !

      (Citează)

  4. pai tu cum arati fara machiaj?

      (Citează)

  5. Cele mai interesante sunt acelea care arata la fel, uneori chiar mai bine, complet nefardate si cu parul nearanjat, decat “vopsite” pentru scena.

    Cred ca o stiti pe aia cu fiul care-i cere sfatul tatalui pentru insuratoare, si omul il trimite la aleasa inimii acasa, dimineata la 5.00, s-o vada cum arata. Apoi sa decida el singur daca ii place sau nu. :)

    In general in filme, nu doar in 3X, femeile care traiesc rolul, care se implica, inovative, sunt mult mai apreciate decat acelea ce arata bine dar e ultra-evident ca simuleaza placerea si extazul doar de dragul banilor castigati, iar lucrul asta e evident si pentru audienta.

      (Citează)

  6. Probabil de-asta o si fac fetele de mai sus. Nu pentru bani, ci pentru machiajul profesional.

      (Citează)

  7. Romancele sunt PARFUM pe langa pocitaniile astea de femei zombie !

    Pacat ca sunt mult mai curve decat ele…

      (Citează)

  8. Da, prietene, tu unde ai trait toata viata ta ? Nu in Romania ? Ei, pai atunci ce te miri ca proasta la… ?

    Da, Romania e plina de curve, retardate, materialiste si femei de nimic. Daca tu ai impresia ca gresesc, gandeste-te mai bine. Exceptiile le numeri pe degete, alea nu schimba cu nimic situatia.

      (Citează)

  9. @Alin : Romania e plina si de barbati cu burta si (eventual) chelie. Exceptiile le numeri pe degete, alea nu schimba cu nimic situatia.

      (Citează)

  10. Cipri, si care problema “sociala” e mai grava dintre astea 2 ? Ca femeile sunt curve si nu poti avea incredere in niciuna sau ca barbatii au burta ? ( desi pe mine ma sufla vantul, deci….)

      (Citează)

  11. “Curva” = femeie care cere explicit bani in schimbul sexului. Hai sa fim de acord ca e departe de a fi asa cu majoritatea femeilor din .ro. Ai pomenit de “incredere”, merg pe varianta ca ai fost inselat. Oricum, tu ai o mare problema in a percepe femeia la modul general: cate femei te-au putut insela in viata ta incat sa faci o generalizare la nivel de tara??

    Acum, apropo de materialism, eu nu stiu pe unde ai mai umblat tu in lumea asta, dar in America de ex daca intra o femeie care intra la categoria “buna” in vorba cu tine, dupa “cum te cheama?” inevitabil vine intrebarea “cu ce te ocupi?”. Ei, la asta daca nu raspunzi interesant, femeia o sa gaseasca rapid scuza sa plece (si nu, nu vorbesc de curve sub acoperire).

    Ideea mea e ca inainte sa etichetezi o femeie bunã care te refuza (ca daca ai deja una linga tine, la ce te-ar mai interesa restul?) pune pe tine niste muschi, fii gata sa contribui anual la vacante, fii informat, amuzant si cool … Iar ca sa scazi sansele de a fi inselat, in general fii si tu la nivelul pretentiilor pe care le emiti de la o femeie. Invata sa-i arati c-o iubesti, invata sa faci sex, n-o lasa sa gateasca decat daca insista, sustine-i proiectele – femeile inseala de obicei la plictiseala.
    In momentul in care vei tinti la femei de nivelul tau ai sa vezi ca nu-i atit de defect regnul feminin. Mult noroc!

      (Citează)

  12. Ciprian, vezi ca ti-a crescut un vagin intre picioare.

      (Citează)

  13. Prietene, “curva” are si alte sensuri. Femeie parsiva, arroganta, nesimtita, etc.

    Daca o luam la sensul general al termenului, TOATE SUNT CURVE in Romania, fiindca toate sunt parsive… Plus ca acestea indeplinesc si celalalt sens al termenului, adica se fut pentru bani. Simplu. Sa lasam gargara si sa nu tot ascundem gunoiul sub pres, asta e realitatea !

      (Citează)

  14. @Alin : Romania e țara unde toți bărbații sunt de-o verticalitate inexpugnabilă și toate femeile sunt curve? Ăsta e bancul deceniului :))

      (Citează)

  15. mircea(primul)

    01/09/2014 la 8:57 AM

    alin, femeie e si mama ta.

      (Citează)

  16. Andreas Scotch

    01/09/2014 la 3:09 PM

    Asta cu femeile curve…barbatii cu burta si chelie…comparatia sa zicem…e ca aia cu Dorinta de a gasi o Femeie sa fie si curva si doamna si gospodina …dar culmea nimeni nu o accepta asa…pentru ca nu exista.
    Curva..Curve suntem cu totii…lasa-ti “Ortodoxismul de canapea”,in general avem o Mentalitate de CACAT noi Romanii,intrebarea se pune…ce-ti doresti? Una sa stie sa ti-o suga sau una care vrea sa invete cum sa ti-o suga?
    Ideea provine din eterna “educatie” ca sa fie Cuminte,Devreme Acasa…app cati dintre VOI isi doresc una Sfanta si cati isi doresc una mai Slutty sa te Intrige,Tease and shit?
    Be Real…Educatia asta de Carton..fucked us all!Uitati-va in CE LUME TRAITI,dupa Uitati-va cum gandesc CEILALTI!
    SI DA,Bulangii sa se sarute frate ACASA nu pe Strada,ca unii mai avem si Prunci !:)

      (Citează)

  17. Mircea, mama mea nu e femeie, e deja batrana. Eu ma refer la astea tinere, 10-30 de ani. De astea spun eu ca toate sunt tarfe arogante. Poti sa ma contrazici ? Chiar crezi ?!

      (Citează)

  18. Cipriane, tu ai penis sau vagin ? M-am prins : esti homo. Sapiens.

      (Citează)

  19. Andreas, om fii curve cu totii, dar suntem pana la un nivel. Nu cu mult peste acel nivel, asa cum au ajuns femeile in ultima vreme. Sau na, poate sunt eu mai prost, fiindca mai am decenta si moralitate, dar mai ales constiinta…

    Asta am observat in Romania, esti om bun, normal = esti un prost si un ratat. Mda.

      (Citează)

  20. Andreas Scotch

    01/09/2014 la 3:28 PM

    @alin : eu nu am dus-o in extrema in care o duci tu,insa nu generaliza…acel tip de Femeie de care tu vorbesti este exponentul clar al generatilor ce vin din urma:) de aici si mentalitatea de rahat intalnita la romance + educatia ortodoxa :)
    Si da..suni un pic “dezamagit in amor” typo…stai fratiwere calmo ca vei gasi tu una de te vrajeste,keep walking dude!:)

      (Citează)

  21. Uite, eu nu inteleg de ce unii nu pricep ce vreau sa spun. Voi ganditi lucrurile doar in alb / negru : ori femei SFINTE, ori femei C*RVE. Oare doar astea 2 categorii exista ?!

    Nu am zis ca vreau sfanta, daca nu vreau o c*rva. Ci ca vreau una care sa stie ce e viata, ca de aia are pizza, nu sunt absurd, dar sa fie o femeie decenta, desteapa, mai ales cu bun-simt.

    Dar se pare ca asa ceva nu exista, nu ? Asta inteleg din ce imi spuneti voi.

      (Citează)

  22. Andreas, si ti se pare OK ce se intampla ? Adica am observat ca in afara de mine, nimeni nu se streseaza in privinta asta…. Deja faptul ca toate-s curve a devenit ceva banal, ceva intrat in “normalitate”…

    De fapt, na, de la romani chiar nu ai ce sa ceri.. Li se pare normal sa fie furati de politicieni, tratati mai rau ca sclavii de catre patroni, etc etc, deci faptul ca femeile sunt curve e deja ceva insignifiant, dupa parerea lor…

    Nu in tara care si-a pierdut normalitatea mi-as fi dorit sa traiesc…

      (Citează)

  23. mircea(primul)

    01/09/2014 la 4:08 PM

    jupanule, tu ai zis ca toate femeile sunt curve, nu eu. c-o dai acum la intors, ca de fapt tine si de varsta si de zodia in care se naste aia, deja o iei pe aratura.

      (Citează)

  24. Bai, dar esti prost rau, amice. Eu ma refer la astea din marja mea de varsta, de 20-30-40 de ani chiar, astea “active”, normal, doar nu voiai sa includ si babele de 80 de ani, nu ? Sau tu daca zic femei, tu intelegi si alea moarte si descmpuse deja ?

    Un pic de logica nu ti-ar strica nici tie, semeni cu femeile la capitolul asta….

      (Citează)

  25. Andreas Scotch

    01/09/2014 la 10:59 PM

    @alin : atunci muta-te :) e simpla…si da totul e alb sau negru,as sooner you see and choose to see that…the longer you`ll live.

      (Citează)

  26. Aha. Deci toate femeile sunt curve. Tot la concluzia mea am ajuns.

      (Citează)

  27. mircea(primul)

    02/09/2014 la 10:40 AM

    Inclusiv fi-ta o sa fie curva, cand o sa fie in marja ta de varsta.

      (Citează)

  28. Tot asa cum unii sunt mai egali decat altii, desi toti suntem egali la modul virtual, tot asa unele sunt mai curve decat altele, e simpla ecuatia, nu-i nici un motiv de cearta intre voi.
    Va prezint 3 “categorii” si voi sa-mi spuneti care e curva si care nu, sau daca sunt toate, care e mai curva decat celelalte:

    – Una care joaca in filmele prezentate in acest articol, presteaza cu multi barbati selectati, castiga bani.
    – Una care presteaza cu multi barbati ne-selectati, cistiga bani pentru peste si pentru ea, ceruti, evident, inainte.
    – Una care e atat de “cuminte” si in acelasi timp infatuata, de nici nu se uita la tine pe strada, nu zambeste, nu priveste nicaieri, pare anti-sociala, dar “vaneaza” si obtine trofeul, un barbat plin de bani, indiferent varsta, singurul cu care se culca, n-are importanta daca face amor natural sau apleleaza la “jucarii” – dar o face numai cu acela, apoi mosteneste toata averea – deci castiga la greu.

    Ei, cum e cu astea? :) :) :)

      (Citează)

  29. Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila. Concluzie: romancele sunt cele mai mari curve de pe globul pamantesc si posibil si din univers.

      (Citează)

  30. Doamne ce diferenta uriasa :)) va astept cu intrebari si despre mine pe http://askfm.ro/id671128936349241 Va multumesc mult mult !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus