un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

SSD Toshiba la ofertă

4 Aug 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

PC Garage are o ofertă bună la un SSD foarte performant: Toshiba Q Series Pro la 128 GB costă 289 lei, redus de la 460 lei.

Prețul înițial este cam mare pentru 128 GB, dar Toshiba motivează asta prin faptul că vitezele declarate sunt de 512 și respectiv 554 MB/sec pentru scriere și respectiv citire, plus un MTBF de 1.500.000 de ore (și prin faptul că Toshiba este un mare fabricant de memorii flash). Poate fi un SSD perfect pentru sistemul de operare și programele instalate. Oferta rămâne valabilă până pe 11 august, dar în limita stocului. Mai sunt și alte oferte la SSD-uri.

toshiba_ssd

    11 comentarii

  1. Unde este oferta? Pe site nu-i.

      (Citează)

  2. Nu il mai au in stoc din cate vad.

      (Citează)

  3. Toshiba au ssd-uri bune, asteptam link cu oferta.

      (Citează)

  4. la 120Gb – e numai pt desktopuri.

      (Citează)

  5. E mai prost decat un SX900 ADATA
    http://www.adata.com/index.php?action=product_specification&cid=3&piid=169&lan=en

    Toshiba ala pretul umflat cu adaosuri de 50% pentru ca deh, e Toshiba si trebuie sa platim brandul ca prostii. Pentru cine vrea brand, la aceeasi bani gasim Intel pe stoc la PCGarage, seria 5:
    http://www.pcgarage.ro/ssd/intel/120gb-sata-iii-520-series-25-inch-95-mm-oem-pack/

      (Citează)

  6. Am primit si eu oferta pe mail si am zis ca asta este un best buy, pana sa caut SSD-ul pe internet. Asa am afla ca pretul redus este cel real.

    Stiu ca cei de la PC Garage au si oferte bune, dar si ei la randul lor folosesc aceeasi practica: o reducere inexistenta de pret.

    Uite si dovada:
    http://www.toshiba.com/us/accessories/Storage/Solid-State-Drives/128GB/HDTS312XZSTA

      (Citează)

    • Nu chiar, m-am uitat pe evoluția prețului înainte de asta, era constant de aproape o lună. Probabil că este la alții ieftin pentru că e vreo ofertă peste tot, ca să lichideze Toshiba seria.

        (Citează)

  7. SSD-uri, moartea mea. :))

    @Gaelex
    Teoretic acel Toshiba e un SSD bun, apropiat de un Samsung 840 Pro, care e mult mai scump. Tot teoretic ar trebui sa il bata destul de urat pe ADATA SX900 (care NU e un SSD rau, l-am recomandat de foarte multe ori din pricina celor 8GB suplimentari fata de un SSD ‘normal’ cu controller SandForce si al pachetului cu care vine, avand soft pentru clonare si adaptor 2.5-3.5 in pachet) in 4K random read&write.

    http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Toshiba-Q-Series-Pro-128GB-vs-Samsung-840-Pro-128GB/1943vs1890

      (Citează)

  8. Gramaticianul

    05/08/2014 la 1:55 PM

    Am Intel de un an, merge foarte bine, n-am probleme. Recomand!

      (Citează)

  9. Pacat ca trimiterea duce catre un produs ce nu mai e pe stoc, si nici nu mai are pret redus…oricum pentru ca astfel am sesizat cat de mult au scazut costurile pentru un SSD.
    Eu folosesc acest SSD http://www.pcgarage.ro/ssd/kingston/120gb-sata-iii-25-inch-v300-ssdnow/ si sunt multumit de performante, cu toate ca a fost o mica bataie de cap la inceput pana am reusit sa il fac vizibil in Bios [nu prea sa “pupat” din prima cu Laptopul meu – Samsung]

      (Citează)

  10. 304,99 RON / 15 aug. 2014 la ora 11:40…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus