un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

E-Boda lansează difuzoare pe Bluetooth și alte accesorii

27 Aug 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Am fost săptămâna trecută la lansarea unor noi accesorii E-boda pentru telefoane și tablete.

Preferatele mele s-au dovedit boxele; mai nou pare a fi o modă cu astfel de boxe bluetooth, toți producătorii mari și mici au propria gamă. Cea de mai jos se numește The Beat 100 și are vreo 2,5 W. Partea mișto este că se conectează prin bluetooth la telefon sau tabletă și include și microfon, așa că o poți utiliza ca dispozitiv ad-hoc de conferință sau ca handsfree de mașină. La ce formă are, îi pui un dublu-adeziv pe fund și o lipești în mijlocul bordului, ca un car-kit improvizat. Pentru 119 de lei, este una dintre cele mai ieftine astfel de soluții. Poate fi alimentată continuu printr-un miniUSB, vine în trei culori.
e-boda_01

The Beat 200 este un difuzor stereo, cilindric, cu o calitate mai bună a sunetului. Are și intrare pe jack audio, are cârlig ca să o agăți de rucsac sau de cort sau de bicicletă, puterea sonoră este de 2×3 W și este disponibilă în mai multe culori și costă 169 lei pe e-boda.ro
e-boda_08

Am văzut și accesorii pentru telefoane și tablete, majoritatea viu colorate (gama Companion). Husele flip pentru telefon înlocuiesc carcasa spate a telefoanelor E-Boda, de exemplu, iar pentru tablete am văzut o husă cu tastatură, dar din păcate pachetul devenea foarte voluminos.
e-boda_02e-boda_03
e-boda_husa_flipe-boda_telefon_flip

    9 comentarii

  1. cu ce difera de produsele de pe aliexpress/dealextreme? (inafara de faptul ca scrie eboda pe ele si sunt mult mai scumpe)

      (Citează)

    • Teoretic au ales ei de acolo ceva bun și le-au rebranduit. Cumpărând la întâmplare de acolo nu știi ce iei.

      În plus, asta cu site-urile chinezești e cunoscută de 1% din populație, poate mai puțin. Pentru aceștia discuția nu are rost, ei comandă direct acolo.

        (Citează)

  2. Le-ar trebui un slogan. Ma gandesc la “Pentru manelistul de autobuz din tine”.

      (Citează)

  3. A punctat bine nashu_mare. Eu innebunesc cand vad o persoana de etnie rroma cu telefonul intr-o mana si boxa in cealalta.

      (Citează)

  4. Boxele bluetooth pentru mobil sau tableta mi se pare inutile. Nu folosesc telefonul ca player de MP3 iar pentru vazut filme este foarte ciudat sa fie imaginea intr-un loc si sunetul sa vina din altul.

      (Citează)

  5. Din punctul meu de vedere aceste boxe bluetooth au un mare dezavantaj, nu au o iesire 3,5mm pentru a putea fi conectate la un sistem audio.

      (Citează)

  6. Mai mult ca sigur ar vrea sa scoată semnal. Și as fi vrut sa le pot conecta la sistemul audio.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus