un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un mic review pentru Napcabs în aeroportul din Munchen

26 Jul 2014  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Când am făcut o mică escală în Munchen, v-am arătat și eu Napcabs, niște cabine în care te poți închide pentru a dormi în aeroport, beneficiind acolo de un pat curat, prize, o măsuță, muzică și filme și chiar și informații directe despre zborul tău.

Am găsit pe net un clip filmat de o poloneză care a petrecut noaptea într-o astfel de cabină și o prezintă mai pe larg. Prețul de 10 euro/oră poate părea mare, dar dacă ai nevoie de un pui de somn între două zboruri lungi, plus ceva intimitate și relaxare, s-ar putea să fie o soluție bună.

    6 comentarii

  1. Cu ce o fi filmat, ca s-a descurcat foarte bine in intuneric ?

      (Citează)

  2. Nu vad de ce e nevoie de ele, aeroportul din Munchen e oricum foarte confortabil – au fotolii (se lasa pe spate), scaune, birouri, cafea, ceai, etc. Dar cu siguranta sunt oameni care trec prin aeroportul ala si considera ca e un deal bun.

      (Citează)

  3. Am multe drumuri catre Munchen. In trecut stateam des la un prieten. Discutand cu el despre diverse, mi a spus ca de multe ori nu se gasesc camere libere la hotelurile din Munchen; sunt foarte multe conferinte, expozitii, etc. in zona iar hotelurile cresc preturile camerelor pe masura ce gradul de ocupare creste, astfel am patit sa verific tariful la un hotel din lantul Ibis iar la 2 zile, cand am ajuns acolo, acesta se dublase (de atunci fac rezervare directa inainte de a pleaca din Ro.)
    Dupa ce il ascultam pe prietenul meu care se plangea ca nu exista suficiente locuri de cazare in oras si ca de multe ori este nevoit sa primeasca delegatii si sa le cazeze la hoteluri aflate la 100 km distanta, aveam impresia ca vorbeste prostii.
    Deci un asemenea loc de odihna se poate dovedi a fi o buna afacere pt cei ce sunt in cautarea unui loc de odihna privat.

      (Citează)

  4. @cartus; pare o săpunieră, se vede când filmează oglinda.

      (Citează)

  5. @Dragos: sunt vreo 10-20 montate, pentru acei oameni care vor liniște, intimitate, trebuie să doarmă pentru că urmează vreun zbor lung și schimbă fusul orar etc.

    La cât costă, sunt gândite pentru cei ce călătoresc cu afaceri, unde 10 euro/oră este un nimic, dar contează să ajungi în stare bună la destinație.

      (Citează)

  6. Echivalentul de pe Schipol este exceptional dupa 16 ore de zbor plecand din Taipei. Un dus si sa stai intins cateva ore pana se face ora de plecare spre Romania merita cei 40 de euro cat era acum cativa ani pentru 4 ore.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus