un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Șoc și groază: Haagen-Dazs din Piața Victoriei s-a închis

25 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

TRAGEDIE de neimaginat în Piață Victoriei! Mii de oameni (sau cel puțin eu) sunt în lacrimi după ce cofetăria Haagen-Dazs de acolo s-a închis pe neașteptate, rupând astfel din sufletul oamenilor (sau poate doar al meu) bucuria tuturor acelor preparate minunate pe bază de înghețată.

Coroanele de flori se pot lăsa acolo sau la ambasadă. Matilda plânge în continuu de două zile, nu știu ce să-i fac…
haagen_dazs_inchishaagen_dazs_inchis_1

Serios vorbind acum, sper să nu se retragă din România. Haagen-Dazs rămâne doar cu insula de servire din mall-ul Băneasa, dar au produse excelent de bune precum fondue-ul de ciocolată cu înghețată, fructe și prăjituri, seria “Journey” și tot felul de alte preparate cu prăjituri și înghețată.
fondue_haagen_dazs_3

desert_journey_haagen_dazs

Ca să le facă în ciudă, probabil, McDonald’s-ul tot de acolo are o ofertă specială: la o înghețată McSundae cumpărată, primești gratuit încă una, până la final de august.
mcsundae

Iar vizavi rămâne Zoomserie, o cofetărie excelentă pe partea de prăjituri.

    13 comentarii

  1. Au inchis locatia fiindca era pe pierdere. Vor deschide intr-un mall cat de curand.

      (Citează)

  2. Radu, personalul de la Haagen-Dazs m-a facut sa nu mai calc pe acolo de foarte mult timp… Erau de-o nesimtire crasa in totala contradictie cu personalul de deasupra – de la restaurantul chinezesc. Nu-mi facea nicio placere sa stau acolo!

      (Citează)

  3. vezi ca pe victoriei, aproximativ vizavi de vernescu e o inghetatarie mica si foarte buna

      (Citează)

  4. mircea(primul)

    25/07/2014 la 10:16 AM

    hipstereala si rashini

      (Citează)

  5. In caz de depresie….cumpara o Panda! Eu asa fac! :D

      (Citează)

  6. lasa ca se deschide o shaormarie sau ceva… asta prinde la mitici.

      (Citează)

  7. @ Dora Vulpescu : acelasi comportament si in Amsterdam. Doar o coincidență nefericită presupun.

      (Citează)

  8. @animal00: acolo unde oprește lumea pe drum și pune avaria? E ceva bun pe acolo?

      (Citează)

  9. @Marius: Joe la cornet e plăcerea mea secretă.

    Momentan trăiesc cu oferta de Nirvana la 18 lei de prin hipermarketuri.

      (Citează)

  10. Cred ca se gasesc produsele lor in retail, trebuie sa fiu atent sa vad exact unde.

      (Citează)

    • @Gaelex: se gășesc în majoritatea hipermarketurilor, am luat de câteva ori, dar în localuri au chestii inedite precum acel fondue și sufleuri șamd. Înghețata în sine este secundară.

        (Citează)

  11. @ciprian, pe langa avatar, ne mai si spui/sugerezi in FIECARE comentariu ca esti in Amsterdam. Privesti superior, ne explici cum romanii nu inteleg, nu stiu, nu se ridica la inaltimea olandezilor (ca aia sunt inalti, hăhă!) BRAVO! Esti special, deosebit, cu o clasa peste pleava.

      (Citează)

  12. N-am fost niciodata acolo chiar daca stau aproape de ei. La ce preturi au, nu ma mir ca au dat faliment atat de repede, era de decor pentru majoritatea.
    Acum se deschide nu stiu ce cofetarie frantuzeasca, sa vedem ce o sa fie, Haagen Dazs ocupa spatiul ala degeaba cu scorurile alea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus