un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG relansează categoria AUTO cu game noi de produse

20 Jul 2014  ·

AUTO  ·

12 comentarii

După articole sportive, eMAG introduce în aceeași săptămână și peste 8000 de produse noi din categoria AUTO și ACCESORII. Asta înseamnă să ai mai multe echipe de programatori.

Noua gamă de produse include anvelope (vreo 20 de mărci) și jante, uleiuri, antigel, lichid de frână, întreținere și cosmetică, becuri, baterii, alarme auto, cutii, suporturi, scaune de copii, huse, compresoare, scule.

Există și o gamă mărișoară de echipamente profesionale precum testere auto, bancuri de echilibrat roți și elevatoare, chestii pe care mă gândesc că service-urile auto le cumpără după negocieri cu furnizori mari de astfel de echipamente, nu online, dar o știi eMAG ce-o știi.

Din păcate, toată categoria auto nu are o pagină de pornire, ci trebuie să accesezi gamele respective de produse mereu prin meniul principal.
feat_emag_auto

    12 comentarii

  1. Păcat de aia care scriu textele astea. Or “stii” ei mai bine cum e cu vânzarea anvelopelor.

      (Citează)

  2. Te-ai lasat si tu pe Apa Sambetei, majoritatea posturilor tale sunt advertoriale, trist.

      (Citează)

  3. eMAG listeaza toate tampeniile pentru ca oricum au sclavi angajati care trebuie sa isi ocupe timpu cu ceva intre tigara si cafea. Se vinde, bine, nu se vinde iarasi bine, ca nu cer de mancare si nu costa sa le listeze fara stoc.

      (Citează)

  4. @Bb – ai vreo sursa alternativa de informatie de interes?? sau iti place sa citesti “advertoriale”

      (Citează)

  5. Doar ce am făcut revizia la mașină. La prima verificare, uleiul la emag e cu vreo 20 de lei mai ieftin decât îl cumpărasem eu de la furnizorul meu (4l, același producător), deci observ o posibilitate de creștere ca volum. Pe partea cealaltă n-am găsit rapid – și nici nu mi-am bătut capul prea mult – filtru de ulei. Ce rost are să apelez la emag doar pentru o parte din necesar, să îmi bat capul cu 2+ furnziori ?

    La anvelope din nou, devine tentant, însă mă așteptam la sistem avansat de filtrare, după zgomot, după caracteristici (ce mai, nou etichetă de pe cauciucuri)…

      (Citează)

    • @Ariel: cică piesele apar în curând.

      Magazinul online este bun pentru cei din provincie, care nu au atâtea posibilități de a alege și probabil prețuri mai mari.

        (Citează)

  6. tocmai la cum arata acum emag-ul NU au o echipa de programatori. fie aia nu este echipa, fie aia nu-s programatori.

      (Citează)

  7. La piese e frumos sa bagi VIN-ul si sa-ti filtreze ce se potriveste. Trebuiau sa faca o treaba cu un distribuitor de asta mare… Mai e mult pana departe.

    Trebuiau macar sa inceapa cu consumabilelel pt revizii, era o paine de mancat acolo: bagi ce masina si cati km si sa-ti faca pachetele pt revizie.

      (Citează)

  8. E ok pt anvelope, poate și reduceri de Black Friday…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus