un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

#Bucuresti555ani: Asfaltări făcute unde nu este nevoie de ele

24 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Din motive necunoscute mie, în București se asfaltează fix bulevardele unde nu este nevoie de așa ceva. De exemplu pe Calea Dorobanți se circula bine, dar asta nu i-a oprit să reasfalteze totul.

Acum o săptămână au început lucrările pe Calea Văcărești, zona Timpuri Noi. Într-o zi au scos bordurile, în următoarea deja era decopertat asfaltul, în a treia zi era turnat un strat nou. Nici aici nu existau gropi sau alte probleme, că doar circul aproape zilnic prin zonă.

asfaltare_timpuri_noi_1asfaltare_timpuri_noi_2

În schimb, Calea Plevnei a rămas cu craterele formate în iarnă, când a nins. La Universitate, unde se face dreapta dinspre statui spre Unirii, asfaltul este atât de vălurit încât pare poligon de testare a suspensiilor. Urcarea pe lângă Grădina Botanică spre Leu este la fel.

Bine, sunt bugete de cheltuit și firme dornice să încaseze acei bani pe lucrări, dar de ce nu se rezolvă niște probleme reale?

    9 comentarii

  1. Ceva asemanator s-a intamplat si la mine in oras: 2 strazi asfaltate anul trecut, in stare f buna au fost reasfaltate in urma cu 1-2 saptamani. Si cand ma gandesc ca strada pe care circul zilnic spre servici are cateva cratere imense….
    Cred ca firma care asfalteaza este platita la nr de zile, nu la nr de Km

      (Citează)

  2. La fel se asfalteaza si pe 13 Septembrie, in zona Marriott, unde drumul era foarte bun.

      (Citează)

  3. Porțiunea de Bd Iuliu Maniu între Leu și Apaca chiar ar trebui reasfaltată. S-au făcut șleauri, mai ales pe banda întâi.

      (Citează)

  4. Ar trebui refăcute urgent și Calea Dudești, Călărași, Dezrobirii…

      (Citează)

  5. A inceput perioada concediilor si unii oameni au nevoie de bani… Articolul e corect, intrebarea din final o putem folosi oricand din ’89 pana azi dar e retorica.

      (Citează)

  6. ‘Ar trebui’ , welcome to Romania. :)

      (Citează)

  7. pentru ca se fura?

      (Citează)

  8. Vin alegerile din iarna. Pusculita e goala. Nu o poti umple decat din investitii (de preferat de la buget) care aduc “paraindarat”. Daca nu sunt necesare aceste investitii le inventezi necesitatea. Astfel se explica absurditatea lucrurilor pe care le vedem.

      (Citează)

  9. Celebrele contracte de intretinere multi-anuala. Trebuie, nu trebuie, se asfalteaza oricum, banii se iau…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus