un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alte reclame de pomană

25 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Nu știu cine sau de ce, dar un băiat a plătit pe YouTube reclame de aproape 2 minute care sunt absolut inutile. Le-am văzut deja de două ori și chiar am stat să o urmăresc până la capăt, cu stupoare.

Reclama este foarte simplă, o înregistrare din jocul Need for Speed Underground 2, un joc foarte bun, lansat în anul… 2004! Primul minut din reclamă arată doar ecranul de loading de mai jos, dar pe fundal se aude vocea celui care a plătit reclama (îi dau 16 ani) povestind despre cum nu avea un calculator puternic, iar după ce și-a luat unul s-a jucat imediat ultimele jocuri lansate, iar acum le joacă și pe cele bune din urmă, precum acest NFS vechi de 10 ani. Mai jos de Most Wanted nu se duce, ne spune.

reclama_nfs_1reclama_nfs_2

După vreun minut jocul se încarcă, apare mașina, apare drumul, omul începe să se joace. NFS-ul îi merge îngrozitor de prost și sacadat, chiar și el recunoaște asta. Am pierdut degeaba 2 minute din viață. O puteți urmări și voi aici.

Nu mai plătiți reclame inutile! Mai ales că în România YouTube îți permite să sari peste o reclamă după 5 secunde, aveți mare grijă ca acele 5 secunde să captiveze deja privitorul. Iar o reclamă de 2 minute, absolut plictisitoare, înseamnă doar bani aruncați de pomană (ca aici).

    8 comentarii

  1. Si totusi la ce era reclama?

      (Citează)

  2. Nu cred că este plătită, deoarece YouTube îți permite să alegi până la maxim 5 videouri care vor fi promovate.
    Uite cum este setat la mine http://imgur.com/spaMsdm

      (Citează)

  3. O fi vreun troller. Iti dai seama ce upgrade si-a facut la PC daca ii sacadeaza cand inregistreaza. :))

      (Citează)

  4. Imi vreau inapoi cele 2 minute care le-am pierdut urmarind acel clip….

      (Citează)

  5. Partea bună e că la campaniile youtube plătești doar dacă utilizatorul dă click sau dacă vizualizează mai mult de 30 de secunde din ad.

    Deci, dacă dai skip după 5, nu mănâncă banii.

      (Citează)

  6. Copiii din generatia noua sunt din ce in ce mai idioti…. Anyhow, foarte funny :))

      (Citează)

  7. Din pacate va cam inselati, omu spune ca are o incompatibilitate intre aplicatia de inregistrat si joc ( jocuri ) chiar in clipul in cauza.
    Referitor la specificatiile PC-ului sunt disponibile pe pagina de about din canalul lui .

    Stima,

      (Citează)

  8. E reclamă la canalul său de YouTube, unde are clipuri cu jocuri, dar dacă toate încep cu un minut de loading, nu cred că va avea mare succes.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus