un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A fost anunțat noul juriu Masterchef

2 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Juriu MasterChef Patrizia Paglieri Adrian Hadean Florin ScripcaProTV a anunțat juriul noului sezon Masterchef: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca.

Adi Hădean este cel mai cunoscut pentru cei din mediul online. Lucrează de 15 ani în bucătării, a avut show-uri TV, a fost unul dintre românii care au purtat torța olimpică la olimpiada de la Londra, este ambasadorul Vodafone Firsts în România. Mai multe puteți afla pe site-ul său adihadean.ro și mai ales din categoria Ziceri, care seamănă cu un blog.

Eu rămân mândru că, într-un comentariu aici pe blogul meu, a spus cândva că am făcut un ghid bunicel despre cum se gătește vita fragedă.

Patrizia Paglieri este o italiancă aflată de mulți ani în România, unde familia are un restaurant la Buftea.

Despre Florin Scripcă citez ce scrie în comunicat: “Florin Scripcă face parte din celebra echipa Flavours şi, în prezent, coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” şi în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg” din Paris.”

I-am adăugat și în articolul mai vechi legat de unde gătesc cei din juriul Masterchef și Top Chef, pentru motive de SEO.

Vechiul juriu Masterchef s-a mutat la Antena 1, unde vor face o emisiune Hell’s Kitchen. Nu știu ce se întâmplă cu cei din proiectul Top Chef și dacă acesta continuă.

    9 comentarii

  1. Noii chefi par asa de blanzi din poza de mai sus. Oare vor fi si ei asa de duri ca ceilalti ? :))

      (Citează)

  2. Eu cred ca se poate aplica celebrul proverb: pisica blanda zgarie rau. Sunt convins ca vor “hacui” si ei concurentii…

      (Citează)

  3. Sincer Masterchef Romania, cel putin ultimul sezon a fost o dezamagire. De la concurenti slabi la un juriu care nu prea spunea mai nimic de mancare. Sezonul a fost mai mult axat pe barfe, certuri si prostii. In schimb, a inceput Masterchef US iar diferenta intre RO si US e ca de la cer la pamant. Concurentii o iau ca pe un concurs, isi vad de treaba iar asta se vede si in fafuriile lor care unele arata foarte bine. Eu chiar am spus ca sezonul viitor nici nu ma uit la noul sezon, dar cu juriul schimbat ii dau o sansa. Sunt curios cum va fi juriul in sepecial Adi pe care il urmaresc pe blog si se vede ca ii place meseria. Acuma vedem cum va fi la TV

      (Citează)

  4. Scripca e genial. Si cred ca poate fi foarte usor dur. Imi place noul juriu, figurile oricum imi plac mai mult decat ale fostilor. Sunt convinsa ca va iesi ceva fain. Le tin pumnii!

      (Citează)

  5. Nu-l vad pe Hadean pretandu-se la tiganiile de 2 lei pe care le faceau vechii chefi.

      (Citează)

  6. Pe Florin Scripca il stiu pentru ca debita numai prostii.Si el si colegii de la fosta lui emisiune erau monumente de incultura. Din pacate nu parea un geniu nici in bcatarie. Ma mir cum de CNA nu se sesiza…saracu’ , parea semianalfabet, pronuntie gresita, dezacorduri, cuvinte folosite incorect, glume fara haz…Noul Masterchef va fi un fiasco.

      (Citează)

  7. Noul sezon va fi ca o ciorba reincalzita.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus