un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Voucher de reducere 50% pentru Surf’n’Fries

13 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

V-am spus acum aproape o lună despre Surf’n’Fries, un fast-food din zona Unirii unde am mâncat cei mai bun cartofi prăjiți din istoria Universului (sau ceva așa). Dacă n-ați fost încă pe acolo, puteți profita de un voucher ce oferă un meniu de 2 persoane pentru 17 lei.

Cumpărați voucherul pe Groupon.ro

17 RON pentru Meniu Nuggets pentru 2 persoane: cartofi 2 portii mari – 1 portie de persoana, 4 sosuri la alegere dinntr-o gama de 15 sosuri – 2 de persoana, 10 bucati nuggets – 5 de persoana si 2 racoritoare la alegere Pepsi/ 7UP la pahar – 1 de persoana (in loc de 34 RON)

Nuggets-urile nu sunt la fel de bune precum aripioarele, dar oferta este foarte bună. Voucherul poate fi utilizat până pe 20 iulie. Eu am luat unul.
surf_fries_unirii_10surf_fries_unirii_08

    13 comentarii

  1. Am mancat si eu acolo, impartea cineva flyere langa ei.
    2 portii de cartofi + 4 sosuri = 10 lei.

    Cartofii … dementiali !!!

      (Citează)

  2. Fara oferte d-astea(flyere, vouchere) e putin cam scump.

      (Citează)

  3. Meniul Surf Nuggets este 12 Ron, e ok pretul

      (Citează)

  4. Cartofii = printre cele mai ieftine alimente de pe planeta, 2lei/kg in hypermarketul din centru
    Puiul = cea mai ieftina/procesata/proasta carne de pe planeta = 15-16 lei un pui grill/ din care iti faci toata gama de portii (nuggets, wings, strips, copane etc).

    Firma de mai sus = mega profit din cheap food.
    Wake up people, cu 34 lei va luati doua bucati de somon, 2-3 cartofi dulci, si cateva portocale pentru un fresh.

    Nu am nimic impotriva junk food-ului, dar cand se vinde la pret de delicatesa, mi-e sila.

      (Citează)

  5. mircea (primul)

    13/06/2014 la 2:05 PM

    cosmin, eu dau in medie 15 lei pe bucata de medalion de somon. deja sunt 30 de lei. cu restul pana la 34 nu prea iti faci doua freshuri de portocale si 2 portii de cartofi dulci :) nici eu nu sunt fanul fast-foodurilor (nu ca as manca sanatos), dar mereu mancarea mai sanatoasa va fi mai scumpa, indiferent de ce preturi sunt in fast-fooduri.

      (Citează)

    • Nu contează, nu poți compara gătitul acasă cu cel într-un restaurant, care are de plătit și chirie, marketing, salariați, taxe la buget, ustensilele necesare prin lege în restaurante (să vedeți cât costa o masă de inox) șamd. Și apoi îți cer bani și mai mulți pentru că-ți gătesc ei și tu câștigi timp.

      Și nu poți compara astea nici măcar dacă am vorbi despre același preparat, gen somon cu legume acasă și la restaurant.

        (Citează)

  6. Uite preturile unui lant de supermarketuri de origine germana.

    1x medalion somon = 12 lei
    1kg cartofi dulci = 8 lei
    1kg portocale = 3 lei

    Nu mai pun condimentele, sunt ieftine, le iei o singura data, si iti ajung pentru zeci de portii.

    O portie ar fi in jur de 20 lei.

    Poti inlocui cartofii aia dulci cu unii noi, de sezon, care sunt foarte gustosi cu oregano, gratinati la cuptor, deci ajungi la un pret si mai mic.
    De fapt, poti sa-ti faci exact aceeasi mancare de fast-food, la un pret mult mai mic.

    Ce vreau eu nu e sa promovez o alimentatie sanatoasa, (fiecare mananca ce vrea) ci sa mi se justifice cumva pretul cerut pentru niste banali cartofi, prajiti intr-un ulei uzat, si 2-300 grame de pui dat prin faina si pus in acelasi ulei uzat.
    Si un pahar delicios de apa de la canal, indulcita si colorata.

      (Citează)

  7. Bravo, Cosmin !
    Punct de vedere, argumentat si la obiect.

    Radu , de unde ai “chifteaua” de la Grupon si/sau de la Surf’n’Fries ?

      (Citează)

    • @ovidiu: trebuie să fac un ghid de recunoscut advertoriale. De exemplu dacă în articol scrie “mergeți acolo până nu dă faliment” și “la McDonald’s e mai ieftin”, sunt șanse mari să fie advertorial.

      Totuși, un ghid nu este necesar. Singura întrebare pe care trebuie să ți-o pui, referitor la orice articol, este dacă ai aflat ceva util sau nu. Pentru a te ajuta să recunoști articolele de utilitate pentru tine ai titlu, descriere și fotografie. Titlul, apropo, nu este “incredibil ce ofertă vezi aici”, ci unul complet descriptiv. Altfel, orice pare o reclamă, indiferent dacă vorbesc despre telefoane, mașini, hotel, Dr Pepper sau o emisiune TV. Duminică apare un articol despre cum fac pizza în casă, m-o fi plătit Belforno să zic de blatul lor sau Fino de hârtia lor de copt?

      Tot logica ar putea să te ajute să-ți dai seama că-i advertorial sau nu. Se cam știe că la vouchere restaurantele practic ies în pierdere, Grupon ia toți banii și restaurantul speră să câștige un client recurent sau măcar să facă profit vânzându-i băutură și ce altceva nu e inclus, poate un desert. Aici nu e cazul, că e meniu fast-food, așa că să presupunem că din cei 17 lei, vreo 10 rămân la Groupon. Cât să mă plătească Groupon atunci pe mine? 2 lei pe fiecare voucher pe care speră să-l vândă prin articol?

      Să zicem 2 lei. Câte vouchere pot spera să vândă? Să zicem 50? Mi se pare mult, dar hai să zicem 50, deci eu aș câștiga 100 de lei în total. OMFG, o sută de lei, sunt bogat! Din care, după ce plătesc taxele la stat, rămân cu vreo 75 de lei. Dacă mai fac încă o campanie din asta, practic îmi permit să mănânc apoi un burger pentru seria cu Turul Burgerilor. Ce-mi merge…

      Advertoriale sunt vreo 2-3 pe lună pe aici, dar la chestii mai seriose. Nu mai zic că mă bate contabila dacă facturez 100 de lei, că ea muncește la fel de mult indiferent de suma din act, măcar să merite.

        (Citează)

  8. Radu, explicatia ta exhaustiva, nu aduce lucruri noi, cel putin pentru mine, lucrez in marketing !!!!
    Cine se scuza, se acuza ! parca asa era …..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus