un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a deschis jocul Fantasy FIFA World Cup

11 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Pe 8 iunie s-au deschis înscrierile pentru jocul Fantasy Team de pe site-ul oficial FIFA World Cup, joc sponsorizat de McDonald’s. Ideea este simplă, îți faci o echipă cu ce jucători vrei tu, iar în funcție de ce fac aceștia în meciurile reale de la mondial, tu câștigi puncte și urci în clasament. Cu peste 470.000 de jucători înscriși, este practic imposibil să câștigi premiile mari puse în joc, dar e vorba de distracție.

Eu mi-am făcut de ieri echipa. Nu v-o spun. Aveți timp să vă faceți și voi una până la începutul campionatului, care este pe 12 iunie. Meciurile sunt la orele 19, 23 și 1 noaptea, iar programul și alte detalii importante le-am scris deja aici.

Update: am făcut o ligă pentru cine vrea să joace împotriva mea. Mergeți aici, căutați liga numită “nwradu” și alăturați-vă cu un click pe numele ei și parola “ilovenwradu”.

***
Și dacă sunteți în continuare supărați că România nu participă la campionat, vești bune! Recent am fost informat că doi români vor ajunge pe terenul de fotbal în calitate oficială, ba chiar direct în sferturile de finală.

Care-i șmecheria? Este vorba de doi copii, Tudor și Laurențiu, care vor fi între cei ce însoțesc jucătorii de fotbal pe teren la ceremonia de deschidere a meciurilor. Au ajuns acolo prin programul McDonald’s Player Escort, derulat în toată lumea, și și-au câștigat locul după ce au fost desemnați cei mai buni jucători de la un turneu la care au participat 24 de echipe de copii între 8 și 10 ani.

Uitați-vă după ei pe teren la un meci din sferturile de finală.

    6 comentarii

  1. mircea (primul)

    11/06/2014 la 11:22 AM

    ala din stanga a bagat ceva bic meci in el

      (Citează)

    • Update: am făcut o ligă pentru cine vrea să joace împotriva mea. Mergeți aici, căutați liga numită “nwradu” și alăturați-vă cu un click pe numele ei și parola “ilovenwradu”.

        (Citează)

  2. N-am inteles exact daca rezerele puncteaza cu ceva de pe banca? Sau doar titularii?

      (Citează)

  3. REZERVELE

      (Citează)

  4. Cred ca e cea mai buna varianta in afara de rezerve :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus