un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Duminică merg la wot

19 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

La wot, nu la vot. Adică la World of Tanks.

PC Garage organizează duminică la ora 11 un concurs pentru clienții lor (link), dar una dintre cele 16 echipe incluse va fi formată din bloggeri, iar eu sunt unul dintre ei. Echipele jucătorilor deja s-au completat înainte să apuc să vă spun de acest concurs, dar puteți să-mi țineți pumnii, iar dacă aveți drum prin zonă, bănuiesc că puteți asista și poate chiar juca.

Nu știu exact cu ce să joc. Eu am mers pe linia americană și n-am păstrat tancurile vechi, vânzându-le pentru bani imediat ce făceam rost de unul nou. Asta înseamnă că în prezent am doar 4 vehicule de nivel 9, iar recent am recumpărat un Hellcat și un Sherman Jumbo (Tier 6 ambele) pentru că fac rapid bani cu ele și mă distrez mult mai bine cu aceste două tancuri.

Așa că dacă se joacă la Tier 6, am ce călări. Ce fac însă dacă se joacă ceva mai jos, de exemplu max Tier 3? Iau un TD T82? Un medium M2? Nici nu știu ce strategii aplicam pe atunci, cu 40 dmg la tun. Este ceva mai bun la nivelul 3 pe la celelalte națiuni din joc?

Update: se joacă Tier 1. Care-i cel mai bun tanc Tier 1?

Miza este destul de serioasă, premiile concursului pentru echipa câștigătoare sunt asigurate de Logitech, Nvidia și Utok, iar chiar Wargaming dă aur, ceea ce mă miră și mă bucură, că știu de la alte LAN Party-uri că nu reușise nimeni să ia legătura cu ei, dar uite că PC Garage s-a descurcat cumva. Nu cred că echipa bloggerilor are șanse la locul 1, dar sper măcar să facem o figură frumoasă și eventual astfel de acțiuni să continuie în viitor.

    12 comentarii

  1. la tier 3 eu as prefera TD-ul; dar la tier 4 M3 Lee rupe, iar de la tier 5 in sus, heavy americane fac treaba buna.

    Asta daca vrei sa mergi tot pe americane :)

      (Citează)

  2. scria in regulament ca se joaca cu tier 1, stock. de echipaj nu scria nimic, dar cred ca va fi la 50%

      (Citează)

  3. Tier 1?bleah…n-as mai suporta sa joc.

      (Citează)

  4. Nu ma pasioneaza nimic sub tier 6.
    tier 6 si 7 am arty-urile rusesti, tier 8 nu, iar la tier 9 bag cu e75. Love it!

      (Citează)

  5. @nwradu
    da, e aiurea ca n-are turela, da’ cu tunul ala n-ai adversar la T4. E mai degraba un TD cu armura de tanc.

      (Citează)

  6. M3 Lee devine bun doar dupa upgrade-ul de tun, cand e foarte interesant pe post de sniper. Daaar depinde de spotter bun si de rabdare sa stai mai in spate plus indemanare in ochit pentru ca neavand tureta are unghiul de vedere limitat.

    Altfel este foarte greu de supravietuit in el, nu are nici mobilitate, nici putere de foc si nici rezistenta unui TD adevarat.

      (Citează)

  7. Mda, nu apăruse regulamentul când am scris eu. În concluzie, care-i cel mai bun tanc Tier 1? :D Dar vreun TD?

      (Citează)

  8. Sfaturi utile:
    la tier1 toate sunt la fel… cam acelasi rahat frectie armura, frectie dmg, frectie la tot. deci nu conteaza ce iei
    tier2 … cam la fel
    tier3 … pz C … mic rapid autolaoader cam varza
    tier4 … matilda
    tier5 … stug3, cu echipaj 100% camo, 100% bia, plasa de camuflaj, rammer si vents rupi norma
    tier6 … kv-1s, kv-2
    tier7 … pauza… cel mai nasol tier ~ wz-131 ar merge
    tier8 … borsing
    tier9 … feciorul lui borsing
    tier10 .. nepotu lui borsing, BC medium, sau ce vrei tu…

      (Citează)

    • @gogu: ai enumerat bine tancurile, dar dacă ai juca în paralel cu toate națiile. Eu n-am avut timp de asta, m-am concentrat doar pe americani (TD-uri cu turelă, not bad) că măcar mai refoloseam anumite componente cercetate.

      Ordine nu pot eu să dau, ceilalți joacă WOT de mai mult timp ca mine :P Dar cred că cea mai bună strategie va fi să atacăm în grup. Asta cu scoutingul nu prea ține la Tier 1, precizia e foarte mică și de la distanță e greu să omori ceva.

        (Citează)

  9. aaaa, si cand ajungi acolo, iti iei colegii blogari si le zici: “va joc pe scafarlie daca nu stati in grup.” Daca jucati tier 1, pe 1 flank trimiteti pe unu sa faca scouting pasiv, sta intr-o tufa si face doar spot. Restul mergeti pe alt flank si atacati cu totii. Jucati ceva mai sus de tier 1 se schimba foaia. Toti cu tancurile de tier 1 echipate la max + gold ammo daca vreti sa castigati. Adversarii vostrii vor fii niste ghertoti afumati ce vor juca bine.

      (Citează)

  10. Ceva cu League of Legends la asta cu bloggeri nu se face? E destul de popular si la noi cred si nu e greu de jucat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus