un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PSD a construit Castelul Huniazilor

2 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Lăsând la o parte faza că PSD utilizează fotografii cumpărate de pe site-uri foto, ceea ce nu mi se pare o mare scofală (deși minciuna este), la o adică, eu nu înțeleg bannerele precum cel de mai jos.

Se laudă PSD-ul cu Castelul Huniazilor? L-au construit ei? Am verificat, l-a construit Iancu de Hunedoara în 1446. Iancu de Hunedoara nu era membru PSD. Altfel spus, oricare alt partid din România ar putea folosi acea imagine pe bannerele lor.

feat_poster_psd

    10 comentarii

  1. seems legit.

      (Citează)

  2. Ala nu e castelul din Hd. Ala e planul pentru casa lui Bombo de la cornu’

      (Citează)

  3. Nu te-ai prins, e proiectul de casa al oricarui bugetar, membru psd si presedinte de consiliu judetean. Si normal ca sunt mandrii, doar in Romania poti sa iti faci casa aia cu salariu de bugetar de 4-5000 de lei, cat are un presedinte de CJ.

      (Citează)

  4. M-am interesat si ai dreptate, nu e construit de PSD, nu se poate ajunge cu barca acolo.

      (Citează)

  5. Avand in vedere publicul tinta, am dubii mari ca e inteles bannerul ala.
    Sau vor zice: ia uite ba, daca ii votam p-astia, ne construiesc castele in loc de case!

      (Citează)

  6. E simplu: publicul tinta al PSD sunt majoritar prostimea. La astia tre sa umbli la sentimente nu la inteligenta…

      (Citează)

  7. E clar, urmeaza creditele: “primul castel”, “prima casa cu turnulețe”

      (Citează)

  8. @ ana: tu cu cine ai votat? si, pentru a anticipa raspunsul, in cazul in care ai si votat, care era publicul tinta al repectivei formatiuni politice? sunt doua situatii posibile: ori respectiva formatiune are ca public tinta tot majoritar prostimea, caz in care, ghici ce? ori respectiva formatiune are ca public tinta cetateni de o inteligenta cel putin medie, caz in care ai descoperit ceea ce poate fi lejer numit o utopie.

    sau mai pe scurt: esti slab mobilata la mansarda sau drogata?

      (Citează)

  9. E ca in bancul ala cu arheologii de pe vremea lui Ceausescu, care ii prezentau lui Ceasca ultima lor descoperire arheologica: a fost descoperit carnetul de membru de partid al lui Burebista.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus