un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Koyos va fi integrat în magazinul SensoDays

26 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Produsele IT&C vândute prin Koyos.ro vor fi integrate în site-ul SensoDays.ro, un magazin online care vinde și produse din categoriile Casă și grădină și Îngrijire personală.

Ambele site-uri aparțin IT&S, un mare distribuitor de produse în România, activând aici de aproape două decenii. Decizia pare a fi o consolidare a business-ului, dar este clar că brandul Koyos, lansat cu mare tam-tam acum câțiva ani, va fi retras de tot. Probabil că nu a avut niciodată succesul scontat și eu continui să cred că numele, deși inițial văzut ca fiind îndrăzneț, n-a fost perceput de clienți ca potrivit pentru un brand serios.

Tot IT&S operează și magazinul SigmaNET de produse IT, așa că de la început jucau cu prea multe branduri în piață.

Update: cu ocazia mutării, poți primi 5% reducere pentru prima comandă pe SensoDays folosind codul promo “senso_cms5_2014”, valabil până la 30 iunie. Alte detalii privind conturile și migrarea găsiți aici.

Comunicatul oficial:

Koyos.ro se muta in casa noua pe SensoDays.ro, un site al aceleiasi companii de e-commerce, si este de gasit in continuare, cu toate ofertele si baza sa de clienti fideli, la aceasta noua adresa. Unul dintre beneficiile acestei mutari strategice pentru clientii Koyos.ro este faptul ca sunt primiti in noua locuinta virtuala de o echipa extinsa, completata acum si cu noii colegii de la SensoDays.ro. Pe SensoDays.ro clientii fideli Koyos.ro vor gasi in continuare cele mai bune promotii dar si o Oferta a Zilei, bine gandita si foarte atractiva. In asteptarea noului locatar, SensoDays.ro a fost imbunatatit, pastrand aspectul prietenos, accesibil de pe mobil, cu check-out rapid si usor de navigat.

Contul pe care clientii il aveau pe Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro, si disconfortul legat de schimbare va fi inlaturat de faptul ca se vor putea loga cu acelasi user si aceeasi parola. In cazul in care un client a avut cont pe ambele site-uri, va ramane valid contul SensoDays. Fiecare utilizator va regasi in contul sau istoricul de comenzi. Pentru ca vorbim despre aceeasi companie, este bine de stiut ca toate garantiile raman valabile iar voucherele valide pe Koyos.ro se transfera si ele pe Sensodays.ro.

Vestile bune si beneficiile pentru clientii Koyos.ro vor continua sa fie anuntate constant. In prezent, exista un serviciu nou, si anume o perioada de retur extinsa la 90 zile la unele categorii. In plus, ei vor primi o reducere de 5% pentru orice comanda pe SensoDays.ro, si isi pot folosi voucherul inaugural pana pe 30 iunie 2014. Printre avantajele de care se vor bucura clientii SensoDays.ro se numara si faptul ca vor avea la dispozitie mai multe produse si mai multe categorii si vor beneficia in continuare de preturile cele mai bune din piata.

Mai jos emailul primit astăzi prin platforma de afiliere 2Parale:

In urma unei decizii interne de business, site-ul Koyos intra de astazi intr-un proces de rebranding si se va transforma in SensoDays.

Practic, linkurile site-ului Koyos.ro vor fi redirectate la sfarsitul zilei catre SensoDays.ro, al carui portofoliu a fost completat cu categoriile din Koyos si acum acopera cu succes trei categorii mari: Tehnologie, Casa si Gradina, Ingrijire (inclusiv Parfumuri si Cosmetice).

SensoDays va avea o echipa extinsa, cu un focus special pe managementul preturilor si al promotiilor, cu un portofoliu mai bun de servicii, o baza de date mult mai mare si mai echilibrata ca gen si, foarte important pentru voi, un buget de marketing mai mare (o campanie de pozitionare SensoDays ca site generalist incepe de astazi).

    3 comentarii

  1. deci pana la urma au demonstrat ca n-au cojones :)

      (Citează)

  2. Astia-s aia ale caror conditii de cumparare si returnare de pe site contravin legii, nu conteaza ca ai dat comanda online (comert la distanta, momentul in care obligatia contractuala ia fiinta), daca ai ridicat produsul din magazin adio posibilitate de returnare. Never again.

      (Citează)

  3. Alex, sensodays si koyos sunt magazine la fel de ok ca si celelalte, rebranduirea are drept scop acoperirea unei game mari de articole. Daca ai ridicat produsul din magazin si la emag si la evomag si la orice alt magazin online nu mai ai drept de retur conform legii, decat daca conditiile magazinului sunt mai relaxate.

    Legea spune la comertul online si livrare la domiciliu ai acel drept de 10 zile … informeaza-te inainte!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus