un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Update-uri

20 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

De Paște am tras chiulul (ok, World of Tanks 0.9.0!) și n-am scris articole noi, dar lumea oricum are lucruri mai bune de făcut. Totuși, iată câte una alta din urmă:

burger_hipopotamusTurul Burgerilor: am reorganizat articolul inițial, făcând două topuri, unul cu burgeri “de lux”, specialități cu ingrediente ceva mai elevate decât clasicele “o roșie, o salată”, și un top cu burgeri banali, care nu ies în evidență prin ceva anume. Pe aceștia din urmă puteți să-i comandați dacă sunteți în zonă, vă este foame și vreți acest tip de mâncare, nu o pizza, să zicem.

Mai continui turul, dar ceva mai rar acum. Mai sunt câteva localuri unde trebuie să merg, le-am notat tot acolo.
***

B737-600_LN-RPA_Schiphol_6122006Am ascultat comentariile cititorilor și am lărgit articolul Cum să recunoști avioanele, adăugând o secțiune despre jet-urile mici cu coadă în T, utilizate în Europa pe curse regionale (inclusiv Carpatair are unul). Este vorba de Bombardier CRJ, Fokker și Embraer ERJ care, veți vedea, sunt foarte ușor de deosebit între ele.
***

Dacă vă gândiți la o vacanță pentru la vară, am grupat toate articolele despre ce-am făcut în Rodos anul trecut. Acum le puteți citi cap-coadă și discuta cu familia.

    7 comentarii

  1. Si… ce tancuri mai ai ?

      (Citează)

    • Tocmai am luat un M103 de tier 9, heavy de la americani. În rest am M12, T28 Prot și Pershing. Durează enorm să adun experiență și banii pentru următoarele.

      Încep să regret că am vândut hellcat-ul și sherman-ul, mă distram mai bine cu ele.

        (Citează)

  2. Trage sa ajungi la T30. Si da, Hellcat si T29 trebuiau pastrate.

      (Citează)

    • T32 mi s-a părut și mai tare, penetra bine. L-am vândut pentru bani de upgrade-uri la următorul model (plus că eu transfer echipajul), teoretic după ce ajung la nivelul 10 aș putea să recumpăr câteva tancuri mai vechi.

      T28 Prot e bunicel. Se mișcă foarte încet și e cam praf ca armură, dar măcar dă bine.

      Problema cu toate este costul foarte mare. Obuzul costă 1000. Dacă trag 10 obuze și apoi mor, dar bătălia este câștigată, iau vreo 30.000 bani (cu premium) din care repar tancul, bag muniție și îmi rămân 5000 profit. Cu 5000 profit este foarte greu să strângi milioanele necesare pentru următorul tanc. De asta erau bun un Hellcat sau un Sherman, făceam bani mulți cu ele.

      Pe de altă parte, e cam aiurea să ai un tanc de nivel mare și să nu mai joci cu el pentru că-i costisitor, strângând bani tot cu cele mici.

        (Citează)

  3. Star Conflict ai incercat? Ma joc de cateva zile si mi se pare misto. Din ce am citit pe la altii, e un WoT in spatiu.

      (Citează)

    • @Bogdan Popa: nu, n-am timp de mai multe. WoT merge și pe ultrabook și îl joc de oriunde, de asta l-am păstrat. Zilele astea am reactivat PS3-ul, vreau să termin Uncharted.

        (Citează)

  4. T32 are aceeasi arma ca T29, de asta spun ca, tier for tier, T29 e cel mai bun heavy din joc si faci si ceva bani cu el deoarece te descurci bine in jocurile de tier mai mare (facand damage tancurilor superioare se cstiga exp si credite iar T29 e potrivit pentru asta, hull down etc.)

    Bani se castiga (oarecum) usor cu Premium Account; in medie ar trebui sa faci 75-100k pe ora (ca mai mereu sunt misiuni care iti dau bani). Si da, banii se castiga (cu standard tanks) la nivelurile mici; tancurile mici intretin pe cele mari. Imagineaza-ti cat costa un joc cu FV215b 183, dar distractia e priceless.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus