un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte speciale în aceste două zile

29 Apr 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Că tot vorbeam de eMAG, nu ratați campania lor Crazy Days de reduceri, mai ține doar astăzi și mâine. Puteți consulta toate ofertele aici, sunt zeci de electronice, electrocasnice, produse petshop, unelte șamd.

Iată ce mi-a atras mie privirea:

cd_ipad_mini_100iPad Mini 64 GB – 1.299 lei redus de la 1.849 lei
Este prima generație de Mini, desigur (a doua costă mult), dar la acest preț este potrivită celor care caută o tabletă bine făcută și cu stocare mare.

cd_toshiba_100Laptopurile Toshiba includ două cadouri – o tabletă Toshiba cu Windows 8 și o licență Office 365 Personal cu toate aplicațiile complete.

laptop_asus_x550Laptopurile Asus includ cadou un smartphone – la alegere între Sony Xperia E și Nokia Lumia 520.

cd_lenovo_miix_100Tablete Lenovo cu Windows 8 la un preț mic. Avem așa:

cd_parfum_10010% reducere la diverse parfumuri – nume precum Christian Dior, Guerlain, Givenchy, Moschino. Vă recomand acest Eau Fraiche de la Versace, este unul dintre cele mai bune parfumuri pe care le-am avut (și am avut multe de-a lungul timpului).

samsung_46f5000Televizoare:

  • Samsung 32 inchi, seria F6100, 3D, slot CI+ – 1.679 lei redus de la 2.099 lei
  • Samsung 46 inchi, seria F5000, slot CI+, USB – 2.099 lei redus de la 2.799 lei
  • Philips 46 inchi, seria 4208, slot CI+, funcții smart, wireless, 200 Hz – 1.999 lei redus de la 2.399 lei

    6 comentarii

  1. Ce tip de Windows 8 au tabletele Lenovo ?

      (Citează)

  2. Nu mai am incredere in calitatea Toshiba, din ce aud eu laptopurile lor nu mai sunt asa de bune si lipsite de probleme ca acum cativa ani.
    Ipad-ul acela n-a fost de Black Friday anul trecut 1699?

      (Citează)

  3. Ai idee daca sunt ”OK” parfumurile?

      (Citează)

    • @Cornel: la conferință spuneau că da, știau că lumea este îngrijorată de acest aspect și au avut grijă să ia marfă de calitate. Am presupus același lucru și n-am întrebat în detaliu prin ce importator le iau.
      Acum la parfumuri tot circulă diverse legende care pe rând spun că sunt false la toți cei din piață. Personal am luat de-a lungul timpului de la cei mari (Sephora, Douglas, Hondos) și nu am avut niciodată probleme. Aș lua și de la eMAG dacă sunt mai ieftine, deși la parfumuri preferi să miroși întâi niște testere, iar la marfă de lux oamenii preferă experiența dintr-un astfel de magazin special.

      Acum, poți să le miroși în astfel de magazine și să cumperi de la eMAG. În curând ziceau că vor introduce niște ambalaje speciale, ca să simți că iei produse de lux.

        (Citează)

  4. La parfumuri e simplu: de obicei iti iei ce ai mai avut si stii ca este de calitate, nu mai e nevoie sa te duci mereu sa-l mirosi de 100 de ori. La pantofi si la haine insa cred c-o sa fie problematic: o sa existe probabil multe returnari de produse.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus