un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Magazin online oficial Samsung Mobile

23 Apr 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Samsung pare să fi deschis un magazin online oficial pentru partea de dispozitive mobile la adresa samsungmobilestore.ro. Nu-i chiar al lor, ci este operat de partenerul Estep, o firmă despre care n-am auzit niciodată.

samsung_shop_1Am spus “pare” pentru că singura legătură ce indică faptul că-i un magazin “oficial” este reclama de pe Facebook, sponsorizată chiar de către contul Samsung Mobile Romania. În rest, site-ul arată ca unul pus rapid pe net pentru a beneficia de lansarea SGS 5 [review-ul meu complet]: secțiunea Despre Noi este goală, cea de informații are doar un telefon de contact.

Despre Estep B2B SRL nu am găsit nici o informație. Site-ul estep.ro este gol și ne arată doar că au cumpărat mai multe domenii asemănătoare.
samsung_shop_2

Eu nu m-aș aștepta nici la prețuri mai bune decât pe restul magazinelor online. Cele oficiale nu se pot certa cu restul distribuitorilor din piață, oferind prețuri mai bune, ci merg de obicei pe prețuri de listă. Avantajul stă în dreptul de retur de 30 de zile pentru persoane fizice și juridice și poate ca vor vinde ceva mai multe accesorii decât alții.

    6 comentarii

  1. Roland Muresan

    23/04/2014 la 10:01 PM

    Pachetul promo format din Note 3 si Gear-ul la 2400 lei, suna bine :)

      (Citează)

  2. Strict vorbind dpdv al magazinului online, atat design-ul cat si functionalitatea sunt la nivel de “doi frati intr-o garsoniera isi fac pt prima oara un magazin online pe platforma opencart si vand dropship de la furnizorii romani”. Asta imi inspira magazinul la prima deschidere.

    Bannerele sunt mortale, nota 10+, nu pot sa cred ca Samsung nu le-a trimis niste materiale grafice la rez. mare astfel incat sa nu iasa blurate bannerele alea, las-o dracu de treaba.

    Nu contest, se poate ca unele preturi sa fie bune, nu am verificat, dar magazinul este departe de a fi gata pentru lansare :)

      (Citează)

  3. BONUS
    In descrierea produsului asta (http://samsungmobilestore.ro/Tablete?product_id=443) apar niste imagini, imagini care nu merg. Ele sunt luate de pe altex.ro, probabil ca altex are o protectie la embed pt pozele din descrieri :D

      (Citează)

  4. La costurile de transport este o greseala.

    “Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei
    – modalitate de plata numerar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 998.99 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 999 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei.
    – modalitate de plata virament bancar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 998.99 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 199 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei.”

      (Citează)

  5. @Alin cineva lucreaza la el din greu. Mai devreme era 199 lei peste tot, acum vad ca au schimbat in 999 lei, probabil ca au uitat ultimul 199 lei :D

      (Citează)

  6. Se pare ca a aparut o noua gama de produse, si anume SAMARTWATCH. Interesant:

    http://i.imgur.com/phuaxmQ.jpg

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus