un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iată actorii din Star Wars episodul 7

30 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Disney a anunțat lista actorilor principali din viitorul Star Wars episodul 7, personajele unei viitoare trilogii despre care sperăm cu toții să iasă bine… și sunt toți urâți cu spume.

Aceștia sunt actorii pentru personajele noi, dar încă nu se știe ce rol vor juca. Mai mult ca sigur Max von Sydow va fi în rol negativ, i se potrivește foarte bine. John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson și Max von Sydow pot fi văzuți mai jos.

Andy Serkis s-ar putea să nu joace un rol de om, ci să fi fost chemat pentru a interpreta cine știe ce creatură dubioasă. Actorul a ajuns celebru pentru rolul Gollum din Stăpânul Inelelor.

Actorii din vechile filme vor apărea și ei, dar nu se știe dacă vor avea un rol mai important sau doar vor apărea pentru a preda ștafeta generației tinere. Doar despre Harrison Ford/Han Solo se aude că va avea un rol important, probabil și pentru că este cel mai cunoscut dintre ei și încă în putere. Eroii noștri din copilărie au îmbătrânit…

Sunt în distribuție și actorii care i-au interpretat pe C3-PO, R2D2 și Chewbacca, dar nu are rost să vă arăt cum arată aceștia.

Filmările încep în mai, filmul probabil va apărea în decembrie 2015. Acțiunea se pare că are loc la 30 de ani după finalul “Return of the Jedi”, când probabil apar noi amenințări sith și copiii celor din prima generație, ajutați de alte personaje, trebuie să le rezolve.

Un comunicat primit ieri mi-a spus că pe 4 mai este ziua oficială Star Wars (vine de la “May the 4th be with you“) și că în toamnă apare noul serial de animație Star Wars: Rebels, de la care v-am arătat câteva postere foarte cool aici.

sursa: IMDB.

    4 comentarii

  1. pana în decembrie 2015 mai e ceva … sa vedem ce promite, pe 5 mai, 24 – Live Another Day

      (Citează)

  2. Francizele astea sunt din ce in ce mai plicticoase, episode cu episod. Mor urat si greu. E stoarsa lamaia pana nu mai curge nimic, nimic din ea.

    Brusc, francize e abandonata din lipsa de interes. O sa o preia altii, peste 20-30 de ani, cu alte mijloace tehnice si o sa o mai stoarca din nou. Au cam disparut aia care stiau sa povesteasca ceva misto, reciclam si noi din ce avem :)

    In alta orine de idei, Max von Sydow pare nemuritor :) Si, Doamne-feri, nu imi pare rau deloc ca e asa! Imi pare rau doar ca joaca in gogosi de genul asta si nu in ceva unde ar putea sa isi foloseasca mai cu folos talentul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus