un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doi vecini

22 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

O dată am coborât și eu pe scări și deja am identificat două ciudățenii: vecinul care de vreo două luni n-a scos folia de pe noua ușă de la apartament și vecinul căruia i-au tras vreun cablu nou.
usa_folieusa_cabluri

Superb! Primul îmi închipui că are și canapelele în folie, plus telecomanda de la televizor, iar de pe termopane n-a scos autocolantul cu numele profilului, ca să nu se murdărească aluminiul.

    20 comentarii

  1. Ala cu folia poate încă zugrăvește pe interior

      (Citează)

  2. Da, Radu poate de 2 luni. Eu am terminat apartamentul in 5,5 saptamani. Dar intr-adevar eu nu am tinut folia pe usa. Ghici ce, se poate spala usa. O fi din ala de tine folia pe scaune la logan 1 an dupa achizitionare. Eu am intalnit specimene din astea. :)

      (Citează)

  3. O fi plecat sa faac turul celor 35 restaurante, cine stie? :)

      (Citează)

  4. @Radu, vecini care si-au pus gresie in fata usii, n-ai?

      (Citează)

  5. Așa o arăta fibra optică, aia de 1Gbps? Ca în poza a doua?

      (Citează)

  6. Folie pe usa am avut si eu vreo 2 luni, (am asteptat mult dupa parchet). Numai bine ca o vecina in loc sa imi lase un biletel frumos cu ce doleante are, a scris cu markerul pe folia usii. Oare daca nu aveam folie ar fi scris direct pe usa ?

      (Citează)

  7. eu am dat folia jos inainte sa termin si cand am bagat canapeaua am zgariat bine usa.

      (Citează)

  8. In poza a doua creca au vrut sa dea gaura de hota mai degraba.

      (Citează)

  9. grafic gantt pentru renovare, lol. o sa iti ia de 10 ori mai mult decat necesar. eu am terminat intr-o luna renovarea unui apartament in conditiile in care dupa golire au ramas, ad literam, doar peretii in el. dar pentru asta, trebuie sa vorbesti pe limba mesterilor, care n-au auzit de gantt, poate doar de grant’s.

    o sa ai nevoie de nervi de otel, in cazul in care nu ai nesimtit de multi bani. pe masura ce vrei sa faci totul cat mai decent dpdv financiar (a nu se intelege ieftin), se mai intind niste nervi, pana cand ii auzi cum cedeaza CA_CORZILE de chitara. rece

      (Citează)

  10. Primul cred ca vrea sa-si vanda apartamentul “tipla” … Al doilea e pur si simplu idiot … zici ca i-au tras direct fibra in casa , doar ca inestetic . Cred ca are RTL Fiber ca asa am patit si eu cu vecinii care si-au bagat net *la eroii revolutiei* , aproape ca le-a daramat peretele cand le-a tras cablu UTP (cica asa arata fibra) in casa , si au dat vina pe constructia blocului , nu pe faptul ca ei dadeau gaura cu spiral SDS de 16 si le-a picat ditamai bucata de zid exterior (probabil de umplutura cum exista pe langa usa de la intrare)

      (Citează)

  11. daca ai coborat doar o data pe scari…cum de stii de cand e folia?
    oricum, trebuie sa fii mai atent cu rasul de vecini caci dintre toti cei care mai citesc ce exprimi public, ei stiu unde stai :-)

      (Citează)

  12. 2 luni este media promisa de catre mesteri la o renovare completa a unui apartament cu 3 camere: pereti, tavan, podea, modificari estetice (pereti falsi etc), tevaraie si electrice.

    Cu vorbit “mestereza”, cum zice @Mircea, nu rezolvi mare lucru, trebuie sa ai si timp liber. Bine ca esti somer si… na… nu te poti plange de partea asta.

      (Citează)

  13. eu treceam pe acasa doar seara dupa 6. am avut 2 mesteri care au dormit in apartament. am terminat intr-o luna cu tot inclusiv mobila, care a durat o saptamana pana s-o aduca. daca nu vorbesti cu ei pe limba lor, facandu-i sa intelega una alta, tot cum stiu ei fac.

    apropo, daca nu iti iei coeficient de siguranta 2, n-o sa iti ajunga banii pe care ii estimezi initial.

      (Citează)

  14. Foarte bine tovarase!

      (Citează)

  15. Graficul tău Gantt o să se oprească în prima zi de muncă, atunci când vor zice: “Ăăă, știț … am uitat sculele acasă. E bine dacă ne întoarcem mâine? Că oricum suntem înainte cu lucrările”.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus