un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs pentru cei ce-au fost deja în Tailanda. Premiul? Încă o excursie de lux în Tailanda

19 Apr 2014  ·

TURISM  ·

7 comentarii

Iată un concurs pe site-ul tedoo.ro cu tentă amuzantă, dar cu un premiu foarte mare: o vacanță în Tailanda, cu zbor inclus și cazare la 5 stele. Premiul este foarte mare!

Tenta amuzantă? Pot participa doar cei care au fost deja în Tailanda. Știu, și mie mi-a pierit tot cheful când am auzit asta (e ca și cum ai spune că la loto pot juca doar cei ce-au câștigat deja), dar înțeleg rostul condiției, concursul este organizat de biroul oficial de turism al Tailandei și de către KLM și ei vor să obțină ceva articole despre experiența de turist în acea țară.

Înscrierea este simplă, trebuie să scrii un articol pe un blog (al tău, al unui prieten, unde poți) despre cum te-ai simțit în Tailanda. Verificați pagina concursului, trebuie incluse anumite paragrafe și mai sunt câteva condiții pentru a vă înscrie corect în concurs.

Dacă nu aveți unde să scrieți articolul respectiv, contactați-mă, îl pun eu aici. Data limită este 16 mai, așa că timp este.

    7 comentarii

  1. Ar putea fi o coincidență, ar putea fi…
    https://www.youtube.com/watch?v=x3q-3XHMs_E

      (Citează)

  2. Se pune si daca eram in tranzit ? :) Am stat 3 ore asteptand urmatorul avion.

      (Citează)

  3. Am citit regulamentul, nu scrie nicaieri ca trebuie sa fi fost in Thailanda :) http://www.tedoo.ro/wp-content/uploads/2014/04/Regulament-concurs-Thailanda-te-iubesc.pdf

      (Citează)

    • @marian: bănuiesc că poți inventa un articol bun utilizând fotografii și ce mai știi de la alții, dar premiul îl dă un juriu și probabil n-ai obține punctaj prea mare :P

        (Citează)

  4. iti dau eu imagini, scrii tu textul si impartim premiul ? :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus