un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs: PC Garage vă oferă bilete la Dreamhack

23 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

48 comentarii

Am un concurs rapid pentru cititorii pasionați de jocuri.

În acest weekend are loc Dreamhack România, cea mai mare competiție de jocuri ce are loc la noi în țară, la Sala Polivalentă din București. Vor avea loc turnee din circuitul internațional, cosplay, demonstrații diverse, plus că sunt foarte mulți sponsori ce-și vor prezenta produsele la standurile de acolo.

Eu unul am apreciat la edițiile anterioare faptul că te distrezi ca spectator mai bine decât la cinematograf. Meciurile sunt palpitante, proiectate pe un ecran uriaș și acceptabil comentate. Nivelul la care se întrec concurenții este incredibil.

Am de dat 5 bilete din partea celor de la PC Garage, care sunt sponsori ai evenimentului și un magazin foarte bun în special pe partea de componente și gaming; îi veți putea găsi acolo la standurile AMD și MadCatz. Întrebarea este: “care turneu din cadrul Dreamhack vă interesează cel mai mult și de ce vă place acel joc?“. Răspundeți într-un comentariu mai jos și extrag mai târziu câștigătorii.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Dreamhack București.

    48 comentarii

  1. Popoutanu Victoria

    23/04/2014 la 11:35 AM

    HearthStone! Este simplu de jucat, rapid (o partida nu dureaza mai mult de 15 secunde) si implica si o strategie bine gandita. :)

      (Citează)

  2. Alexandru Serban

    23/04/2014 la 11:36 AM

    Sunt interesat de turneul de League of Legends, pentru ca sunt fan Teemo ^.^

      (Citează)

  3. Turneul de Hearthstone. Nu-s foarte răsărit și poate mai fur meserie de la vreun jucător de acolo :)

      (Citează)

  4. Dota 2 FTW ! Dabia astept sa-i vad pe cei de la Na’vi si pe cei de la cloud9 unde joaca si un roman !

      (Citează)

  5. Hearthstone. E singurul pe care ştiu să-l joc.

      (Citează)

  6. Ce parere ai de problema discutata aici: http://www.arhiblog.ro/caii-impusca/ ?
    Si ce parere ai de magazinele care nu respecta cele 10 zile drept de retur pentru persoane fizice in caz ca transportul e asigurat de angajatii magazinului ?

      (Citează)

    • @thundermar: vezi, dacă am fi avut comunitatea aia de pe Facebook despre care vorbeam am fi discutat în detaliu problema returului. Eu am discutat-o pe FB atunci, dar cu contactele mele :P

      Mi se pare o mârlănie ce-a făcut ăla. A zis că-i jurnalist și dacă nu i se face retur va scrie că magazinul e de kkt, chiar a scris un articol kilometric despre asta, în care a uitat convenabil să precizeze că le-a luat pe persoană juridică.

      Eu știam legea, se aplică doar persoanelor fizice, inclusiv ANPC-ul îi va spune același lucru, dacă a făcut pe bune o reclamație acolo.

      Cât despre cele 10 zile de retur, legea iarăși este clară și de partea ta. Dacă nu te înțelegi cu magazinul, faci plângere la ANPC și gata.

      Legea este chiar foarte în favoarea ta. De exemplu cumpărături la distanță înseamnă că ai dat comanda pe un magazin online (adică la distanță, fără produs în față) și beneficiezi de 10 zile de retur inclusiv dacă apoi ai ridicat tu produsul din magazin. Mai sunt și alte prevederi, nu trebuie returnat în ambalajul original etc. Le-au explicat bine cei de aici http://ecompedia.ro/10-intrebari-frecvente-referitoare-la-returnarea-produselor-in-comertul-electronic.html

      Pregătesc și eu un articol în care să amintesc tuturor drepturile și cum se aplică ele, plus niște recomandări pentru cum să pui problema cu magazinele.

        (Citează)

  7. Joc regulat Heartstone. Mi-ar placea sa ajung la Dreamhack.

      (Citează)

  8. ma uit la competitiile de dota 2 de 2 ani. joc aproape zilnic. poate am noroc si castig :)

      (Citează)

  9. a, si vreau sa-i vad pe Alliance live

      (Citează)

  10. Daca as putea sa ma inscriu in turneul de FIFA 14, i-as bate pe toti. :)

      (Citează)

  11. Eu vreau sa vad Arcade pentru ca sunt jocurile cu care am crescut.

      (Citează)

  12. Anamaria Puia

    23/04/2014 la 1:17 PM

    StarCraft 2 desigur!!!

      (Citează)

  13. Dota 2. Ma duc sa beau cu Xboct .

      (Citează)

  14. Ma intereseaza cel mai mult turneul pentru CS GO. Imi plac in general FPS-urile competitive. Turneele de CS GO sunt foarte populare si sponsorizate de companiile mari.

      (Citează)

  15. Hearthstone.

    Cand eram ceva mai mic jucam Yu Gi Oh si Pokemon cu prietenii in fata blocului.
    Apoi a urmat Magic: The Gathering, iar joc (printre altele) Hearthstone.

    Jocurile de genul asta sunt extrem de usor de invatat, cel putin principiile de baza, dar pe masura ce incepi sa le intelegi devin tot mai complexe si realizezi cat de greu sunt de stapanit.

      (Citează)

  16. Concursul de Dota 2 desigur.
    Astept cu interes sa deschid sampania in capul fanilor Na’Vi cand Alliance va pleca acasa cu banii si gloria :D
    Bafta!

      (Citează)

  17. Hearthstone. Pentru ala am lasat o perioada World of Tanks, stii si tu ce inseamna asta.

      (Citează)

  18. Dota 2, vine Na’Vi!!!!

      (Citează)

  19. Dota2

    Am inceput cu Dota inca din liceu pana in prezent, pentru un total de vreo 6 ani. Cel mai interesant lucru la Dota este faptul ca nu exista 2 meciuri la fel, indiferent de line-up. Posibilitatile sunt nelimitate, iar strategiile difera foarte mult de la jucator la jucator. Patchurile adauga te in mod constant te obliga de multe ori sa-ti regandesti strategia de joc.
    Astept cu interes sa-i urmaresc pe arhicunoscutii Na’Vi (Natus Vincere) si Alliance.
    Banuiesc ca toata lumea stie, insa puteti sa va uitati la F2P – Free to play, documentar produs de Valve care prezinta vietile a 3 mari jucatori de Dota2, dintre care cel mai cunoscut este Dendi de la Na’Vi.
    Aici este linkul cu filmul pentru cei interesati: http://youtu.be/UjZYMI1zB9s

    Hearthstone

    Un joc foarte misto, care nu iti mananca foarte mult timp (maxim 10-15 minute pe partida). Un CCG tematic din universul Warcraft. Reminiscente frumoase si dragute pentru cei care s-au lasat de WoW :).
    Sper doar sa prinda si la noi mai mult si poate vom putea organiza Fight Nights.
    Mi-ar placea sa-i vad pe Trump, Kripp, Amaz pe la noi.

    League of legends nu prea m-a prins, alegand prima alternativa Dota, insa imi place nivelul superior la care se joaca, in termeni de numar de jucatori si spectacolul pe care il ofera.

    Starcraft doar urmaresc meciuri pe youtube din cand in cand. Am prins microbul de la Huskystarcraft :P.

      (Citează)

  20. ^no offense, dar FTP e o mizerie de film. Nu are legatura cu jocul, accentul se pune pe ce viata nasoala au avut cei trei (Dendi, Hyhy si Fear). Mizerie a la Romanii au talent.

      (Citează)

  21. League of Legends e jocul care imi place in mod special , dar alt joc pe care l-as urmari la Dreamhack ar fi Dota 2 unde vine echipe bune : Na’vi , Cloud9 , Alliance si Fnatic . Abia astept sa aflu rezultatele !!! In cazul in care nu castig bilete (am ghinion la extrageri ) sa ii aplaudati si din partea mea !!

      (Citează)

  22. Eu sunt interesat de turneele de Dota2 si Starcraft2, Dupa cateva sute de ore de joc in Dota2 si Starcraft 2 vrei sa inveti mai multe de la profesionisti.

      (Citează)

  23. Cristian Stoian

    23/04/2014 la 7:03 PM

    Sunt interesat de turneele de League of Legends , DotA 2 si Starcraft 2. Iubesc la nebunie jocurile de strategie cum este starcraft si de cand au aparut moba-urile le-am jucat aproape pe toate si vreau sa vad cum actioneaza live profesionistii.

      (Citează)

  24. Serban Blebea

    23/04/2014 la 7:35 PM

    Astept sa vad turneul de Starcraft 2, fiind un mare fan al acestei serii si totodata este singurul turneu la care as putea fi atent in totalitate, deoarece cunosc toate elementele din joc si unele tactici de lupta, poate chiar invat ceva nou.

      (Citează)

  25. Alexandru Mihail

    23/04/2014 la 7:41 PM

    Deabea astept turneul de League of Legends si de Hearthstone deoarece sunt singurele 2 jocuri pe care le cunosc ca pe mana dreapta. Poate poate si umpic DotA 2 dar nu sunt asa de bun la el.

      (Citează)

  26. Hearthstone e singurul joc de care sunt interesat la dreamhack, nu presupune munca in echipa, totul tine de noroc si de strategie. Un joc de Hearthstone e scurt si satisfacator, prin urmare asta e alegerea mea!

      (Citează)

  27. Sincer sunt interesat in amre parte de League of legends si CS:GO pentru ca joc aceste jocuri si imi plac :D Au un multiplayer competitiv care ne pune mintea si abilitatile la incercare :D

      (Citează)

  28. Ma intereseaza Dota2 si LOL pentru ca am jucat ceva in timpul facultatii si am amintiri placute despreperioada aceea. Pana acum n-am avut ocazia sa vad cum se joaca live niste meciuri la un nivel profesionist.

      (Citează)

  29. League of legends si CS.GO

      (Citează)

  30. @nwradu – Mersi de raspuns.

      (Citează)

  31. Heartstone :D

      (Citează)

  32. Hearthstone*

      (Citează)

  33. vasilescu andrei

    24/04/2014 la 12:45 AM

    Starcraft 2, deoarece este necesar un nivel complet diferot de multitasking/apm pentru a ajunge sa stapanesti o anumita rasa la perfectie. De abia astept sa vad castigatorul de anul acesta! Scriu acest lucru din postura de master zerg.

      (Citează)

  34. Dota 2…din seria nopti pierdute…si pentru ca ficati mancati

      (Citează)

  35. League of legends.. to meet legends!

      (Citează)

    • OK, am extras câștigătorii, aceștia sunt Etk, Audio, Catalin (Carstean), HeavyD, vasilescu andrei.
      Vă trimit eu în curând biletele pe email.

      Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris. Reveniți mâine, posibil să mai dau alte 3 bilete la alt concurs.

        (Citează)

  36. Multumesc si felicitari si celorlalti castigatori.

      (Citează)

  37. League of legends , pentru less bug in game, gameplay mult mai frumos si pentru ca este the best in cazul meu.

    Am incercat si dota 2 si nu ma “cumprins”,

      (Citează)

  38. League of legends, the addictive one. Un joc din categoria MOBA, nu foarte greu dar nici foarte usor de jucat. De o dificultate medie cu detalii pe gustul meu si gameplay de asemenaea pe gustul meu.

      (Citează)

  39. League of Legends,am vrut initial Dota,dar mi-am dat seama ca sunt mai bun la League of Legends

      (Citează)

  40. Mayer Angelica Roxana

    25/04/2014 la 11:51 AM

    League of Legends.Este fantastic!

      (Citează)

  41. Dota 2 deoarece este cel mai competitiv MOBA.

      (Citează)

  42. Stoian Ovidiu

    25/04/2014 la 4:51 PM

    Chiar ma bucur ca in sfarsit a ajuns sa fie organizat un eveniment de asa talie si la noi. Sunt super impresionat de lineup-ul echipelor de DOTA 2 si chiar mi-as dori sa pot vedea jucatorii in actiune. As dori sa particip deoarece este primul eveniment de asemenea talie si sa sustin jucatorii romani de Dota 2 ( Bone7) care arata ca Romania produce jucatori de temut ( w33 , bbclaudiu , Zizou) .

      (Citează)

  43. Dota 2! Joc de echipa coordonare și multa strategie.

      (Citează)

  44. Dumitru Alexandru Gabriel

    25/10/2014 la 5:20 PM

    Sunt interesat de turneul de league of legends deoarece sunt un mane fan al genului moba.

      (Citează)

  45. Sunt foarte interesat de turneul de League of Legends dar intr-o buna masura si de turnetul de DotA2 deoarece joc ambele jocuri si imi doresc extrem de mult sa merg pentru prima data la Dreamhack Bucuresti. Ador DotA si League of Legends pentru strategia desavarsita si suspansul oferit. Ambele jocuri au foarte multe calitati!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus