un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul HTC One scăpat pe net – știm aproape toate detaliile

3 Mar 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

17 comentarii

Cineva a avut pe mână noul HTC One, care urmează să fie dezvăluit oficial abia pe 25 martie, și l-a prezentat într-un clip video mega-prost și lipsit de detalii. Totuși, câteva concluzii putem trage de acolo și din comparația cu primul HTC One:

  • ecranul este un pic mai mare, probabil 5 inchi.
  • pare a avea slot de card microSD.
  • este foarte subțire.
  • carcasa pare făcută în aceeași tehnologie unibody din aluminiu, iar design-ul este foarte similar. Se păstrează ideea cu două difuzoare frontale.
  • are două camere pe spate. Dacă una este normală, iar a doua una Ultrapixel pentru fotografiere în lumină slabă sau dacă a doua este un senzor inteligent de amprentă sau puls sau altceva vom vedea abia la lansare. După poziție nu poate fotografia/filma 3D.
  • nu mai există butoane fizice, ci toate sunt acum pe ecran.

Câteva screenshot-uri din respectivul clip sunt mai jos. Dacă aveți timp și răbdare și încă mai este pe net, îl puteți urmări pe YouTube. Din ce spune GSMarena, telefonul este un Developer Edition ce aparține unor angajați HTC, filmat fără știrea lor de fiul lor, iar acum HTC îi va da pe toți în judecată.

sursa: Revoblog.ro / GSMarena.com

    17 comentarii

  1. Nici nu o sa ma intreb ce sunt petele alea albe de pe cuvertura.

      (Citează)

  2. De ce nu poate filma 3d? Cum ti-ai dat seama?
    Trebuie sa fie o distanta minima intre ele?

      (Citează)

    • @Snake26: da, deși nu asta e problema, că distanța e ok. M-aș fi așteptat ca pentru 3D să facă obiectivele la fel. Faptul că au forme diferite pare să indice că au două scopuri diferite. Cred că moda 3D a trecut, totuși, pe telefoane, singura încercare notabiă a fost un LG Optimus 3D în 2011.

        (Citează)

  3. Distanta dintre camere este direct proportionala cu distanta dintre ochii tai + distanta ecran-ochi.
    Daca a 2-a camera este inclinata putin dupa cum se poate observa in fotografii, atunci doar cei cu un ochi stramb vor vedea 3d cu adevarat.Desi cred ca doar exteriorul este curbat, iar obiectivul, dupa sticla, este aliniat cu cel al camerei principale.

    Al meu are pink cam si de asta numai fac experimente de astea.

      (Citează)

  4. Au renuntat la butoane dar nu si la banda neagra cu logo-ul. NU e bine !!

      (Citează)

    • @thundermar: banda aia este de obicei necesară pentru a face telefonul de lungimea necesară astfel încât în el să încapă toate componentele, porturile șamd. Dacă te uiți la telefoane dezasamblate, vei vedea că o carcasă este de obicei plină ochi.

        (Citează)

  5. Mda, nasol dacă chiar îi dau HTC în judecată, DAAAR mi-am găsit înlocuitor pentru One S, pentru că au corectat cele două hibe care m-au ținut departe de One: butonul de pornit/oprit în partea stângă și lipsa cardului SD. Plus că pare să fie oarecum la fel de mare (5mm mai lung?), deci mai mânuibil decât Galaxy S5. Acum să îl anunțe și oficial mai repede, ca să-l pot cumpăra!

      (Citează)

  6. Pardon de incoerență, “oarecum la fel de mare ca One”

      (Citează)

  7. Am vrut sa spun ca tu macar puneai un cearsaf alb pe pat cand faceai un review video, dar mi s-a parut mai buna duma pe care am dat-o.

      (Citează)

  8. A fost careva atent?prima poza,cum frumos Weather iti spune unde e “desteptul” de a filmat clipul?:))
    Parerea mea?e fake commercial.
    @nashu_mare : noi in loc sa ne uitam la telefon,ii facem lu`asta micu inventarul prin dormitor:))

      (Citează)

  9. Chiar mai crede cineva ca astfel de clipuri “scapa” pe net asa “din greseala”? E marketing 100% si ma asteptam ca multi altii sa realizeze astfel de lucruri, dar se pare ca nu.

      (Citează)

    • @Dragos Bunea: da, nu scapă nimeni intenționat clipuri cu 20 de zile înainte de lansare. Poate cu două zile. Ce avantaj crezi că are HTC prin acest clip extrem de prost făcut?
      Sau crezi că și pe ăla de la Gizmodo de l-a percheziționat poliția și a ajuns pe la tribunale de fapt îl băgase Apple în campanie?

        (Citează)

  10. si eu sunt pe ideea ca nu scapa nimic neverificat, etc iar daca scapa e dat jos rapid

    in cazul de fata trebuie sa ne gandim care sunt avantajele si care sunt dezavantajele pentru HTC

    -avantaje: buzz pe device, presiune pe cei care vor sa cumpere S5
    -dezavantaje: se misca lent si crapa softul pe ce a prezentat pustiul, un soft de camera care nu pare cu nimic mai rasarit, eventual daca facea o poza sa o compare dar nu, la ora H cand HTC o sa prezinte device-ul o sa zica ce in plus? (secretul era la Jobs care venea cu noutatile el, nu zvonuri – > nu`s mactard, am un one X+ acum – singurul telefon)

    sunt de parere ca a fost un angajat neatent exact ca la iphone-ul 4 uitat in bar, sau in cazuri clasice de copii care gasesc armele parintilor si se impusca (sigur nu e marketing aici )

      (Citează)

    • @Hans Erbert: dezavantajele mi se par mai mari, cum zici și tu.
      Cumpărătorii oricum aveau timp să studieze problema, SGS 5 apare în aprilie pe piață.

        (Citează)

  11. Acesta nu este clipul original, este repostat de cineva. Clipul original a fost jos în câteva minute după ce a fost postat de puşti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus