un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mai sunt doar două locuri pentru Amsterdam

21 Mar 2014  ·

TURISM  ·

12 comentarii

Oameni buni, este ultima șansă de a merge cu mine la Amsterdam cu un zbor KLM de calitate și cazare în centrul orașului, în perioada 16-19 mai. Mai sunt două locuri disponibile. Toate detaliile sunt aici.

Despre cum este zborul cu KLM v-am spus deja. Avion fără reproș, servicii de calitate, aterizăm dimineața și plecăm seara, ca să nu pierdem prima și ultima zi.

Dacă tot am fost la Amsterdam săptămâna trecută, am mers și în cercetarea locurilor pentru a vedea hotelul, un Best Western în Piața Leidse. Hotelul nostru este cel din imaginea din stânga, iar din același loc m-am răsucit spre dreapta și am făcut a doua fotografie.
best_Westernmarriott

Clădirea mare roșiatică din dreapta este un alt hotel gigantic, iar acolo este piața Leidse. Ea arată ca mai jos.

La doi pași sunt Rijksmuseum, terasele de lângă Hard Rock Cafe-ul lor și vaporașele pentru croaziere. De acolo și până la Gara Centrală se întind nenumărate restaurante, magazine și cafenele.

    12 comentarii

  1. asta e excursie de babalaci? sau e si cu legale? :D

      (Citează)

  2. HRC-ul de care vorbesti se afla intr-o zona cu restaurante dispuse circular. Langa acesta o sa gasesti un restaurant cu fripturi de vita fabuloase. Un alt restaurant la care am mancat 3 seri la rand este wagamama, cu specific japonez (atentie, nu e vorba de zona cu sushi) unde ai feluri exceptional gatite in portii foarte generoase.

      (Citează)

  3. @Dan: care e cu fripturi bune? Că acum am văzut sute de steakhouse-uri, n-aș ști pe care să-l aleg.

      (Citează)

  4. Salut, mai primesti 2 rataciti?

      (Citează)

  5. Am fost la Amsterdam în noiembrie împreună cu iubita mea. Ceva spontan, neplanificat. Logic, nu știam ce să vizităm și mai era și al naibii de frig.
    Există mici șanse să ajung și eu în perioada 16-19 prin Amsterdam, dar încă nu m-am consultat cu jumătatea. Aș veni special să vă cunosc pe voi, cei care ajungeți acolo. Doar să bem un suc și atât. Nu fac mult din Bruges.
    Sau vă faceți timp voi și pentru o zi de weekend în Bruges?

      (Citează)

  6. @Radu: e vorba de un restaurant de langa Hard Rock Cafe. Privind in fata intrarea HRC, restaurantul de care vorbesc se afla in stanga. N-o sa ai cum sa-l ratezi. Dar daca as avea de ales intre steakhouse-ul asta si wagamama, as merge la al doilea pentru ca aici o sa gasesti mancare si atmosfera pe care nu le intalnesti in Romania. Trust me, sunt un pic gurmand :)

      (Citează)

    • Aran Pub ăsta pe care nu l-am surprins în nici o poză directă? E direct lângă HRC, unde zici tu. M-am și așezat acolo la o masă, dar era mega-înghesuit și am plecat pentru că nu m-a atras nimic din ce aveau de ronțăit pentru un scurt popas.

        (Citează)

  7. @Lucian: eu da, dar trebuie să-i contactezi pe cei de la OVI Travel, ei țin evidența celor înscriși. Am pus aici toate detaliile de contact:
    https://www.nwradu.ro/2013/12/haideti-cu-mine-la-amsterdam-pe-16-19-mai-2014/

    adică
    office [at] ovitravel.ro și http://www.ovitravel.ro

      (Citează)

  8. @Alexandru Ionut: din păcate nu cred că ajungem noi la Bruges acum, cred că vom face excursia opțională prin Olanda.

    În restul zilelor, mi-ar fi imposibil să-ți garantez că ne putem întâlni. Cine știe exact când mergem la Keukenhof sau pe unde ajungem prin oraș. N-aș vrea să faci drumul degeaba.

      (Citează)

  9. Ah stai, intrarea e aia din spate, nu? Celălalt restaurant nu-l mai țin minte, dar parcă era un steakhouse acolo, da.

      (Citează)

  10. In cea de-a doua poza ar trebui sa fie mai la stanga :) Asa este, e vorba de intrarea din spate.

      (Citează)

  11. foarte frumos

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus