un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung Galaxy S5 se lansează pe 24 februarie la MWC Barcelona

4 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Este oficial, Samsung confirmă că Galaxy S5 se va lansa în seara zilei de luni, 24 februarie, în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona. Alte zvonuri privind specificațiile tehnice nu au apărut, dar mă aștept la ecran de 5 sau 5,2 inchi, procesor Qualcomm Snapdragon 800 sau Samsung Exynos, cameră de 16 sau 20 megapixeli, cititor de amprentă și 3 GB de memorie RAM, ca pe Note 3.

Să sperăm că voi fi acolo să-l văd cu ochii mei.

sursa: MobileWorldLive.com

    14 comentarii

  1. Si HTC One 2 !! cand apare ?

      (Citează)

  2. camera de 16 sau 20 megapixeli…. mai bine una de 8 cu mai putin zgomot, dar parca nu suna atat de bine pentru departamentul de marketing

      (Citează)

  3. Sper ca nu o sa il faca monobloc ca ceilalti bizoni.

      (Citează)

  4. Parca as vrea sa aud de un telefon cu o baterie care chiar tine minim 2-3 zile – nu de inca unul cu x megapixeli, y GB storage si z GHz.

      (Citează)

  5. @nwradu Asteptam, asteptam!

      (Citează)

  6. Foarte bine, ca acusi vine si LG G3.

      (Citează)

  7. As vrea un Samsung cu o baterie care tine cateva zile.

      (Citează)

  8. Sa speram ca nu va veni cu senzor de amprenta,

    Din specificatiile insirate aici https://twitter.com/eldarmurtazin/status/430697202487685120 telefonul chiar pare interesant, mai ales acea baterie de 3200 mah. Oricum, e amuzant la ce rezolutie ajung cei de la Samsung in conditiile in care Iphone 5s are o rezolutie de 1136 x 640. Iar diferenta de ppi va fi uriasa. 325 apple vs. 560 samsung.

      (Citează)

  9. Uriașă, dar inutilă. 400 ppi e deja mult, 500 ppi e deja exagerat de mult. Telefoanele au rezoluții prea mari, dar producătorii se chinuie să le mărească doar de dragul de a arăta că au îmbunătățit ceva. Samsung ar trebui să rescrie și să modernizeze TouchWiz, să lucreze la partea de soft, să optimizeze consumul de baterie, să mai reducă din numărul de funcții care dau bine doar pe hârtie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus