un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Club Vila Bran, un complex frumos pentru o scurtă vacanță

8 Nov 2013  ·

TURISM  ·

9 comentarii

Dacă tot am avut Toyota Auris un weekend, am dat o fugă până la Bran, să văd mașina pe un traseu combinat. Iar în Bran am oprit la Club Vila Bran pentru masa de prânz.

Acest complexul turistic este impresionant. Treceți pe acolo, măcar să-l vedeți și să mâncați, dacă aveți drum prin zonă, iar dacă sunteți în căutarea unui cazări bune, aici este locul, mai ales dacă aveți copii.

În primul rând restaurantul are mâncare foarte bună. Cam “grea”, românească, dar foarte bună. In plus, dacă vremea este românească vă recomand să mâncați pe terasa exterioară, aflată la înălțime deasupra văii și cu o frumoasă priveliște spre castelul Bran.
club_vila_bran_01

Două supe, două “felul doi” (o tochitură și ceva frigăruie și cârnați de oaie), plus un desert cu “prăjitura casei” și “negresă cu ceva” ne-au dus cam 110 lei, împreună cu câte o băutură. Prăjitura casei a fost foarte bună.

Am dat o tură prin complex. Are mai multe vile/mini-hoteluri pentru cazare, câteva piscine, dintre care una interioară cu spa, jacuzzi și saună, teren de minigolf, fotbal și tenis, șah gigantic, tir cu arcul, coș de baschet, niște alei cu statui. Este un fel de “cu de toate”.

Pentru copii este și mai frumos: au un țarc unde poți vedea căprioare și cerbi, cai pe care să te plimbi, iar la ora 14 au apărut în restaurant tot felul de personaje (iepuri, Batman șamd) care au organizat un trenuleț cu copiii dornici de joacă. M-am simțit ca la parada din Disneyland.

Detalii și prețuri găsiți pe site-ul lor vilabran.ro. Accesul se face din drumul național, în localitatea Bran, aproape de benzinăria Rompetrol de acolo. Strada de acces este lată doar cât o mașină. Urmăriți bannerele mari, roșii, care indică acest complex.

Eu am continuat drumul spre complexul Cheile Grădiștei, tot pe lângă Bran, despre care vă zic peste puțin timp.

    9 comentarii

  1. 1. Ce-i cu statuetele alea kichioase in curte?
    2. Iti dai seama ca treaba asta “aici este locul, mai ales dacă aveți copii.” indeparteaza o buna parte din cititorii tai?

      (Citează)

    • @Gabriel: mie nu-mi pasa dacă cititorii se duc sau nu la hotelul respectiv, doar le-am zis cum este acolo.

      Dacă nu vor copii în jurul lor, cu atât mai mult vor aprecia această informație. Eu cu siguranță as aprecia-o.

        (Citează)

  2. Recomand şi eu, e foarte mişto, merg acolo de când eram copil şi era, la propriu, *Vila* Bran. Când am fost ultima oară am prins o seară cu foc de tabără, vin fier şi un tip cu o chitară care le zicea chiar bine. Personalul foarte amabil, porţiile la restaurant imense :)

      (Citează)

  3. @Gabriel
    Eu sint genul de client extrem de dificil. Si pretentios. Ca sa stii ca fac nazuri si pt un bob de mazare sub saltea.
    Statui chicioase? Pentru tine poate da. Dar daca mergi acolo, te asigur ca nu vei mai avea aceeasi parere. Din poze arata intr-un fel.
    Cit despre indepartarea cititorilor cu copii, pe bune? Ce treaba are asta?
    Putin on-topic: da, complexul e ok pentru oameni cu copii. Foarte ok. Personal amabil si multe alte calitati despre care am mai vorbit cu alte ocazii.
    Rar am fost mai impresionat de un loc cum am fost acolo. Si nu am stat decit un weekend si ce vezi prin poze era inca in constructie.
    Si da, mincarea e putin grea. Ca mie mi-a dat bila peste cap intr-o zi. Dar am exagerat eu atunci.

      (Citează)

  4. E f frumos acolo , am fost de mai multe ori , atat pentru relaxare cat si pentru ceva cursuri organizate de firma unde lucrez .
    Imi place mult servirea si faptul ca organizeaza divertisment si tot felul de petreceri.
    Ca si minus : au cam marit preturile in ultimul timp .

    La Complexul Cheile Grădiștei este si acolo super , dar este mai sump ca la vila bran , atat mancare cat si cazare .

      (Citează)

    • Mie nu-mi plac restaurantele cu copiii, dar putem conviețui dacă e un spațiu mare și nu se manifestă la fix 2 metri de mine.

      @jules: păi să încerci și cheile grădiștei cândva, deși ieși de două ori mai scump, dar este la același nivel de amenajare, efort, personal, mâncare, priveliște.

        (Citează)

  5. Si asa gaseam foarte greu locuri in sezon acolo. Acum va fi aproape imposibil !! Si ca sa fie clar, da, daca nu ai copii nu ai ce cauta acolo.

    Acum pe bune, daca iei doar masa acolo, e mult mai interesant la cina.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus