un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Allview lansează X1 Soul, un smartphone performant

1 Nov 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Allview a lansat ieri cel mai nou telefon din oferta lor, X1 Soul. Nu mai este dual-SIM, dar specificațiile sunt foarte bune și beneficiază și de o construcție de bună calitate.

Specificații X1 Soul:

  • ecran 5 inchi, Full HD
  • procesor Mediatek quad-core 1,5 GHz
  • 2 GB memorie RAM, stocare internă 32 GB
  • cameră 13 megapixeli, cea frontală are 5 megapixeli
  • 7,9 mm grosime, greutate 128 grame
  • baterie 2000 mAh

În plus, carcasa este una unibody din policarbonat cu șasiu de magneziu, practic un paralelipiped, fără nimic rotunjit, ecranul este de bună calitate, produs de JDI, o companie formată de Sony, Hitachi și Toshiba pentru a dezvolta ecrane LCD, are sticlă Gorilla Glass 3 și ni s-au mai spus despre alte tehnologii (accentuarea albului, iluminare dinamică șamd) care împreună reduc consumul de putere, asigurând o autonomie de peste o zi.

Va costa 1.599 lei, iar la final de noiembrie va fi în magazine. Prețul pare bun pentru un model bine construit și cu specificații între Galaxy S3 și S4, asemănător cu ce găsim în străinătate pentru același model și adăugând TVA-ul și alte costuri rezonabile de operare.

Dacă vreți un review, citiți-l pe al lui Gionee Elife E6, este exact același lucru. X1 Soul are în plus customizări software pentru piața românească.

    9 comentarii

  1. La bani astia mai bine cumpar un Laptop :)) dar intr-adevar specificatiile sunt foarte bune.

      (Citează)

  2. Du-te la baie si da-ti 3 randuri de palme pentru prostia “cu specificații între Galaxy S3 și S4”. Pentru ca un MTK6589T nu se compara de nici un fel si nici o culoare cu un Exynos sau Qualcomm seria 600.
    Joaca tu Asphalt 7 pe MTK6589T si Qualcomm, sa vezi diferenta.

      (Citează)

  3. La banii ăștia iei lejer un Nexus 4.

      (Citează)

  4. iei lejer si Nexus 5.

    E diferenta mare intre Qualcomm si Mtk, am jucat Real Racing 3 pe 2 device cu specificatii identice pe hartie singura diferenta fiind chipset-ul, iar pe Mtk RR3 mergea in frame-uri iar sunetul era groaznic decalat (~2sec).

      (Citează)

  5. Doar eu am observat ca e un hibrid intre iPhone 5 si HTC One ?

      (Citează)

  6. cine da atatia bani pe pocnitori din astea nu pot sa imi dau seama. merita pentru oamenii saraci sa il ia cu 200 de lei la aboament poate

      (Citează)

  7. comentariul lui alex mi s epare cel mai relevant :))) oare, alexe, tu ti-ai citit comentariul? cdaca telefonul e pocnitoare si tu esti tot pe a acolo! iar telefonul e telefon cine vrea il ia cine nu nu. si daca iti iei nu stiu ce mar care face putin mai mult ca asta ce se numeste ca esti? (daca astia care dau 200 d elei la abonamente sunt sarantoci)

      (Citează)

  8. Pentru mai putin de 400 ron iti iei the real deal Nexus cu specificatii de top – cu adevarat de top si firmware actualizat in mod constant (acum ca e pret de lansare – probabil va mai scadea) . De ce ai da acesti bani pe un Allview (sunt posesor de P5Q , V1 , si A4All) care nu mai primeste update-uri niciodata si costa aproape la fel de mult (specificatiile fiind mainstream Cortex A7 vs Krait Cores ~ Cortex A15(aproape dar nefiind implmentate asa)

      (Citează)

  9. personal mi se pare destul de reusit:P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus