un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Panasonic lansează GX7, mirrorless premium

17 Oct 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

panasonic_gx7_02Panasonic a lansat pe piața noastră mirrorless-ul din gama premium GX7. Că Panasonic știe să facă mirrorless-uri bune m-am convins de la GF6, un model excelent, iar GX7 vine cu multe avantaje în plus:
viewfinder rabatabil la 90 de grade. Dacă vrei, îl orientezi și în sus.

  • timp de expunere 1/8000
  • focalizare foarte rapidă, 0,06 secunde
  • focalizare prin apăsare pe ecran cu funcție focus-peaking, adică iți suprapune diverse culori pentru zonele ce vor fi sharp
  • stabilizator integrat în body
  • două rotițe multifuncționale
  • patru butoane Fn configurabile
  • în rafală prinde maxim 60 de cadre la o viteză de 5 fps
  • Wifi și NFC pentru transferul fotografiilor în smartphone sau tabletă
  • carcasă de magneziu


Specificații: 16 Mpx, micro 4/3, ISO 25600 maxim, obiectivul de kit este un 14-42 mm, dar Panasonic are multe altele la dispoziție, autonomie de peste 400 fotografii, ecran rabatabil 1040k puncte, declanșator silențios, filmare Full HD.

Review: poate îl testez și eu, dar până atunci a scris fotograful Vlad Eftenie un review mare pe blogul F64.

Preț: body 4.605 lei, cu obiectiv 14-42 mm 4.997 lei, cu pancake 20mm costă 5.599 lei.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus