un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alte mese din avion pe curse de Bangkok și Calcutta

8 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

După ce-am scris despre ce mâncare primești în avion pe diverse curse, cititorii au început să-mi trimită diverse fotografii din diverse zboruri. Le mulțumesc și le voi publica în continuare. Iată acum trei exemple:

JET AIRWAYS – CALCUTTA INDIA – BANGKOK
Zbor de 3 ore. O singura masa. O salata cu macaroane. Nu foarte gustoasa. O paine de orez cred. Un iaurt.
Fel principal : pui in sos de gratar cu niste paste cu legume si spanac(cred) (nu mi-a placut nimic decat iaurtul si puiul l-am mancat ca eram rupt de foame)

JET AIRWAYS-CALCUTTA

AIR FRANCE – BANGKOK – PARIS CDG
Zbor 12 ore. 3 mese.
Prima masa – O salata de ton , un vin Merlot si un cognac(pe care l-am dat inapoi), branza , doua painici , apa , o prajitura. Felul principal – Pui cu ciuperci si ceva ce nu stiu cum se numesc din paste cu un pic de carne in interior.
A doua masa . O branza , Pui cu salata orientala, o prajitura , o painica , apa. ( A doua masa a fost extraordinara)
Cea de a treia masa a constat in sandwich-uri si felii de anans si o inghetata. Din pacate nu s-au servit tuturor , ci s-au dat cui a cerut.(ca mic dejun presupun)

AF-BANGKOK

AF-BANGKOK2

AIR FRANCE – PARIS – BUCURESTI
Zbor 3 ore aprox. CEA MAI BUNA MASA DIN TOATE
O singura masa compusa din : O painica buna , o prajitura dar care seamna cu o crema de zahar ars si visine , branza si un vin pe care l-am refuzat.
Felul principal – pui cu cartofi la cumptor intr-un sos de usturoi si cu castraveti care-i dadeau un gust special.

AF-CDG

    11 comentarii

  1. doar o pisi de la tara, foarte pretioasa, putea sublinia ca a refuzat orice se numea alcool

      (Citează)

  2. Eu le-am refuzat. Am baut un vin , mi s-a parut de ajuns aveam de gand sa ajung cu 0 alcoolemie la destinatia finala. Lucrez intr-un domeniu la care se fac teste neanuntate de alcool daca te-a prins – esti in concediu fara plata :)).Nici macar bere sau vin , dry. Iar orarul de munca e in asa fel incat n-ai cum sa bei asta in cazul in care ai avea sansa (nu se gaseste alcool de cele mai multe ori).

      (Citează)

  3. bre mailul meu cu poze de mancaruri l-ai ratat sau l-ai ignorat? vezi ca aia era fapta mea buna pe ziua respectiva, imi strici calculele :)

      (Citează)

  4. “o prajitura dar care seamna cu o crema de zahar ars si visine” – clafoutis cu visine ;)

      (Citează)

  5. Daca vrei sa mai adaugi la lista ta initiala, Bucuresti – Corfu, cu Aegean Airlines, zbor de o ora, un sandwich cu cascaval destul de maricel, un biscuite / turta nu stiu exact dar buna si un baton de cereale, iar ca bauturi sucuri, apa, cafea, ceai la alegere. Pentru un zbor atat de scurt mi se pare mai mult decat suficient.

      (Citează)

  6. Daca toti ar oferi ceea ce ofera Lot nu ar mai exista acest articol.
    Bucuresti-Varsovia 2 ore aproximativ zborul -un pachet de biscuti sarati si apa plata(aveau si meniu dar acceptau doar plata cu cardul).

      (Citează)

  7. @Gabriel, deci astia fac diferente … Budapesta/Varsovia (tot LOT) sandwich cu diverse .. destul de gustos, plus apa sau alte chestii de baut. Zbor de 2 ore si juma’ parca.

      (Citează)

  8. Otopeni-Viena, Austrian Airlines: http://img94.imageshack.us/img94/9161/6ilr.jpg
    + bauturi (ceai/cafea/suc/apa/vin). Oricum, nu e nimic de comentat, e un zbor extrem de scurt. Chiar daca n-ar da nimic, tot ar fi ok.

    Nu stiu daca era o limita la vin, am baut 2 pahare si nu mi-au cerut sa platesc in plus. Mai multe oricum nu puteam, ca dureaza o ora si un pic zborul, nu e prea mult timp.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus