un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Galaxy S4 Zoom a fost lansat oficial

3 Aug 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

galaxy_s4_zoom_colaj
S-a lansat oficial Galaxy S4 Zoom la noi, smartphone-ul cu obiectiv foto cu zoom optic 10x. Acum, n-am multe de zis în plus față de ce-am zis la review-ul meu complet, făcut acum vreo două săptămâni, așa că vă invit să-l citiți pe acela.

Am văzut mai mult păreri negative despre telefon. “E prea mare”, “nu-i suficient de bun pe post de cameră compactă” șamd. Acum depinde și din ce postură se spun acestea, că dacă fotografiezi cu un full-frame normal că nu-ți va recomanda nimeni acest telefon. Nici măcar Samsung nu cred că ar îndrăzni.

S4 Zoom se adresează unui segment foarte mic și cumva greu de definit. Eu l-aș vedea pentru cei ce vor un smartphone normal, nu excelent, și fac fotografii cu o cameră compactă normală, nu excelentă, iar acum le pot avea pe amândouă într-un singur dispozitiv pe care să-l aibă în permanență asupra lor. Dacă vă regăsiți în această categorie, s-ar putea să vă intereseze noul telefon. Dacă nu, nu încearcă nimeni să vă arate că de fapt aveți nevoie de el și nu știați încă asta.

Dacă nu v-au plăcut fotografiile mele, puteți vedea mai multe făcute de Vlad Eftenie, fotograf talentat.

    9 comentarii

  1. Ciudata alegere a facut Samsung. Sa vedem daca prinde.

      (Citează)

  2. Uite aici un test comparaativ. Lumia 1020 face poze mai bune si nici nu ti-e jena sa verbesti la el in public. Ba din contra.

    http://www.allaboutsymbian.com/features/item/18061_Four_way_flagship_phone_camera.php

      (Citează)

    • @Sol: te asigur că nu mi-a fost jenă să vorbesc nici la ăsta. Oricum lumea nu se uită cu atenție la ce-are fiecare la ureche și îl ții cumva acoperit cu mâna. Eu cât l-am folosit o săptămână n-am atras nici o privire suspectă.

        (Citează)

  3. Ok, nu mai ai doua device-uri dupa tine, dar parca prea e struto-camila…

      (Citează)

  4. Mi se pare mai ok să ai 2 device-uri, decât un S4 Zoom.

      (Citează)

  5. @Sol: corect, doar ca 1020 e mai scump. Dar e superior si dpdv camera si dpdv telefon, plus ca nu e o strutocamila.

      (Citează)

    • @ipo: depinde de situație. Am citit un review la 1020, pare chiar mișto, dar dacă vrei să vezi ce scrie pe fereastra de la etajul 10, S4 Zoom îți va arăta asta, 1020 nu. Cum ziceam, e o nișă fină.

      Ieri am fost la F64, tocmai cumpăra cineva unul pe negru.

        (Citează)

  6. Nu stiu ce este, telefon cu o camera foto buna sau camera foto cu tefon. Inclin spre a doua optiune. Sunt curios unde o sa-l incadreze magazinele online, la foto sau la telefoane.

      (Citează)

    • @Kata: nu, este telefon cu ceva zoom optic. Senzorul și calitatea lui este ca de pe un telefon, doar obiectivul face ceva diferență pentru că apropie.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus