un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Femeia perfectă

4 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Creierul femeii“Toate bune şi frumoase, în noaptea nunţii Ionuţ aproape că nu s-a atins de mine, deşi eram pregătită sufleteşte şi un pic chiar îmi doream să se întâmple o dată, ca să văd ce am pierdut până la 25 de ani. Dar era prea obosit după nuntă şi am lăsat-o pe a doua noapte. Care nu a fost exact ce mă gândeam eu, dar şi mama şi duhovnicul mi-au spus că la început va fi rău. Ionuţ era foarte dornic şi chiar dacă s-a străduit să mă facă şi pe mine să simt ce simţea el nu a reuşit, poate pentru că eram prea stresată de ce avea să se întâmple.

Aşa că s-a bucurat doar el de câteva ori.”

Ultima propoziție face toți banii. Plus altele care spun “am sărit din pat ca arsă şi m-am ascuns în baie”, “Mi-e ruşine să vă descriu tot ce ar vrea Ionuţ să facem în patul conjugal, binecuvântat de Dumnezeu şi de biserică. Dar sunt disperată. I-am povestit şi mamei şi duhovnicului.” și restul povestirii de pe eva.ro

Ce Times New Roman? Site-urile de femei sunt o sursă inepuizabilă de amuzament. Uneori mă gândesc că femeile nu sunt prea istețe, altfel n-ar fi nevoie de un articol care să le spună 8 (opt) semne care arată că ELE sunt atrase de un bărbat. Flirtezi extrem cu el, te îmbraci sexy când urmează să-l întâlnești și îl consideri irezistibil? E posibil să fii atrasă de el! Serios.

    12 comentarii

  1. Nu exista.

      (Citează)

  2. Femeile nu gandesc RATIONAL, ele gandesc SENTIMENTAL. Asa e construit creierul, nu putem sa facem noi nimic… De aceea ele nu pot pricepe multe lucruri structurate si logice, decat daca le convertesti in sentimente, alea le inteleg… E ca un fel de limbaj de programare rudimentar, intelegi acum ? :))

    In mod normal, la femei ar trebui sa se impleteasca emotionalul cu rationalul ( asa e in mod normal ), insa din pacate, atunci cand educatia lipseste, ele se “adancesc” si mai mult in sfera emotionalului, indepartandu-se tot mai mult de granita din cele 2, unde ar trebui sa se situeze…

      (Citează)

  3. radule, doar nu crezi ca acele scrisori primite la “redactie” sunt reale. Ca poate descriu o realitate, e partea a doua, insa ma indoiesc ca acele scrisori exista cu adevarat

      (Citează)

  4. Scrisorile alea primite la redactie sunt un trolling de mai proasta calitate chiar si decat comentariile lui Alin.

    Nu mai hrani trollii! (adica nu le mai da link ca si cum ar fi ceva serios)

      (Citează)

  5. Articolul ca articolul dar comentariile sunrt pure gold.

      (Citează)

  6. :)))
    doamne ce articole marete gasesti :)))
    nu cred ca este adevarat, dar sincer daca ar fi nu cred ca m-ar mira prea tare la ce tara suntem
    TRAIASCA ROMANIA :))

      (Citează)

  7. articolu’ asta e pui pe langa topicurile de pe forumul coolgirl

      (Citează)

  8. Cum sa nu crezi ca-i adevarat, electriciene ?!

    Cum zice si Mihai, asta e cea mai SOFT dovada de cum gandesc femeile in ziua de azi, generatia 10-3- de ani, cel putin… Sunt proaste ca noaptea, mai idioate decat iti poti imagina…

    Sistemul romanesc de “educatie” este de vina, intr-adevar…cred ca stiti voi de ce, nu trebuie sa va mai spun….

      (Citează)

  9. Era un site parca fantezii.com unde se produceau astfel de povestiri. Cu cat mai ciudate cu atat mai accesate.
    Ce-ar fi sa te pui in pielea unui “scriitor” de la ele.ro si sa cauti sa scornesti articole care sa aduca trafic. Cauti tot felul de bazaconii si scrii ce-auzi pe la unii la facultate sau serviciu ca a auzit si el la randul lui de la vecina de la 2. Si in final iti iei salariul. Cu grija lunii urmatoare in care iar trebuie sa mai inventezi o scrisoare de la cititori.

      (Citează)

  10. cautati orice forum serios religios si povestile astea inventate or sa vi se para apa de ploaie

      (Citează)

  11. Nu-mi pasa daca e adevarat sau nu, am ras cu lacrimi citind articolulul. Si cum spunea mai sus Gicu: ” comentariile sunt pure gold.”

      (Citează)

  12. Daca scrisoarea e pe bune, tipa nu are nevoie de duhovnic, ci de un orgasm serios si de mers la psihanaliza.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus