un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

GTA 5 ne arată gameplay-ul real

13 Jul 2013  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Grand Theft Auto 5 va fi legendar! Asta zic după ce am văzut noul trailer care arată gameplay-ul efectiv. Nu doar că arată extraordinar, aproape ca un film, dar vei avea 3 personaje diferite și poți comuta între ele în orice moment, astfel că misiunile devin ceva mai complexe. Cum arată și în trailer, cu un personaj blochezi calea unei dube, cu altul vii din spate și o lovești ca să o răstorni.

ÃŽn rest… 17 septembrie! Cred că-mi va trebui un PC mai puternic, e păcat să nu-l joci la full atunci când creatorii au creat o lume atât de complexă.

Singura mea teamă este să nu-l complice prea mult. Am jucat cu mare plăcere GTA 3, iar Vice City a fost perfect. GTA 4 San Andreas, însă, m-a pierdut pe drum, fiind prea complicat. Eu voiam să conduc mașini și să împușc lume, nu să schimb haine, să ies la întâlniri, să cumpăr diverse lucruri și în general să-mi trăiesc a doua viață în joc.

    13 comentarii

  1. da, chiar imi doream sa joc tenis si sa cumpar actiuni in GTA. Not.

      (Citează)

  2. Mi-e teama sa nu iasa doar pt console. Vezi min 4.44.

      (Citează)

  3. Momentan nu iese si pentru PC din pacate

      (Citează)

  4. Nu apare pe PC in 17 septembrie, numai pe console. Pentru PC va mai trebui asteptat, probabil nu va aparea mai devreme de primavara 2014.

      (Citează)

  5. mircea, un invidios

    13/07/2013 la 11:51 AM

    o sa fie la fel de prost optimizat incat o sai mi trebuiasca statii de lucru de la NSA ca sa il joc. noroc ca oamenii asculta si poate imi trimit o statie pana se lanseaza jocu. arata misto, pe de alta parte…

      (Citează)

  6. Gta San Andreas e din 2004, Gta IV e din 2008. Mai ai de jucat :)

      (Citează)

  7. Ma bucur ca nu-l lanseaza direct pentru un PS4. Chiar ma ofticam daca nu aparea pentru mai vechiul PS.

      (Citează)

  8. daca n-ai consola… stai si te uiti pe geam :)

      (Citează)

  9. in primavara se lanseaza si pe pc

      (Citează)

  10. Adio real life!

      (Citează)

  11. Subscriu, încă un fan înrăit.
    Le-am jucat pe toate, de la GTA 1 :)
    E singurul joc care încă mă poate tine lipit de consola.
    o sa fie legendar si eu o sa fiu foarte rău… in joc :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus