un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Now You See Me (Jaful perfect)

22 Jul 2013  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Dacă vreți să mergeți la un film și nu vreți SF-uri precum Pacific Rim sau Man of Steel, încercați Now You See Me. Este un film polițist despre cum 4 magicieni jefuiesc bănci și țepuiesc niște oameni cu bani, totul în văzul spectatorilor și cu FBI-ul pe urmele lor.

Filmul e interesant prin toate șiretlicurile pe care le aplică “magicienii” și cum polițiștii încearcă să le descopere. E plin de întorsături de situație, scene bine gândite și cascadorii. Printre actori găsim pe Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine și alții cunoscuți. Apropo, dacă ați văzut deja filmul, nu că se cunoaște că Freeman și Caine joacă la un alt nivel actoricesc?

Sigur, pe partea de trucuri magice și mentalism e un pic tras de păr. Dar nu asta contează, te-ai dus acolo să te distrezi, nu să cauți realismul documentarelor. Dacă e să-i reproșez ceva filmului, este finalul prea siropos. Are o întorsătură bună de situație, dar mă așteptam la ceva mai dramatic.

Trailerul este mai jos. Apropo, nu este ciudat cum în scena din deschiderea filmului cu toții ne-am gândit la cartea 7 romb?

    13 comentarii

  1. Nu e ciudat, avand in vedere ca acea carte a stat mai mult pe ecran.

      (Citează)

  2. Nu e ciudat, treaba asta o facea si David Blaine acum 10 ani… Sta mai mult cartea aia decat celelalte.

      (Citează)

  3. Eu l-am adăugat în watchlist doar pentru că apare şi Morgan Freeman pe lista de actori.

      (Citează)

  4. Cauta pe youtube explicatia, e destul de simpla daca ai dexteritate si putina experienta.

      (Citează)

  5. Radu, ai vazut filmul? sau doar trailerul?
    Eu l-am vazut si pot spune ca e o mare porcarie si o pierdere de vreme…
    S-a terminat filmul si eu tot asteptam sa se intample ceva. poate sunt eu defect.

      (Citează)

    • @octav: ce așteptai? Să afli ce-i Ochiul? Nu despre asta era filmul.
      E ca la Ronin, unde mulți erau supărați la final pentru că n-au aflat ce era în valiză. Nu contează, e doar un pretext pentru acțiune.

      Și eu aici mă așteptam la o trădare, ceva, o motivație legată de bani, putere etc. Dar eu judec filmele în funcție de dacă mă relaxează sau nu, nu dacă sunt perfect gândite în toate aspectele. Acela ar fi un bonus pe care nu-l aștept de la filme de popcorn.

        (Citează)

  6. Mai prost decat The Lone Ranger n-are cum sa fie. Macar asta a mai fost interesant pe ici, pe colo

      (Citează)

  7. L-am vazut aseara. Toata lumea vede 7 de romb, e clar :) Dragute trucurile. Personal nu mi-a placut finalul, prea tras de par, adica […cenzurat, spoilere…]. In rest OK filmul, de vazut.

      (Citează)

  8. @Dan… Prietene, nu e frumos ce faci. Am vazut filmul dar replica ta duce naibii finalul.
    @Radu: un edit cu spoiler alert pe comentariul anterior se poate?

      (Citează)

  9. Chiar daca ma asteptam la mai mult, nu pot sa spun ca a fost un film prost. L-am vazut la cinema si nu mi-a parut rau.
    Adica, am vazut filme cu mult mai proaste fata de asta! Pana la urma a fost un spectacol, pot spune.

      (Citează)

  10. Ai dreptate, nu mi-am dat seama..pe viitor o sa fiu mai atent in comentariile la filme. Scuze, ti-am dat de lucru fara sa vreau Radu :(

      (Citează)

  11. Daca ati vazut Leverage , Hustle , Burn Notice o sa aveti o mare senzatie de Deja Vu. Pierdere de vreme si bani , dar , mnah , daca nu veti altceva de facut filmul chiar e funny , nu iti dai seama cand a trecut timpul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus