un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

După Bloggers Lan Party

23 Jul 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

blp_poza_grupSâmbătă noapte și până dimineața ne-am bătut în tancuri și rachete la Bloggers LAN Party #3. O noapte întreagă de jucat World of Tanks, cu ce-a avut fiecare în garaj de nivel 6 sau cumpărat pe loc, urmat de o competiție lungă de Quake 3 care rula, culmea, în browser.

La World of Tanks m-am descurcat bine. Se vede că l-am jucat ceva și am ajuns la Tier 7 prin propriile mele puteri. Un Hellcat și un Sherman Elite s-ar descurcat bine pe teren, mai ales că am echipajele upgradate aproape de maxim.

După ce ne-am luptat în tancuri s-au tras la sorți și niște premii, 3 fericiți câștigători dintre cei prezenți plecând acasă cu câte un monitor oferit de Clickshop, magazinului sponsorului principal Romtelecom. Tot ei ne-am pus la dispoziție și sala în care ne-am jucat, într-un sediu de-al lor, și au fost acolo toată noaptea pentru a se asigura că totul funcționează foarte bine. De exemplu la un moment dat au venit și ne-au spus că un anumit IP din rețea face niște trafic ce ne afecteaza pe toți, au identificat computerul și l-au reconfigurat. Mai rar văd atâta atenție pentru binele altuia.

Surpriza a fost Quake 3 jucat în browser. O puteți face și voi pe quakelive.com, după instalarea unui mic plugin. Eu l-am jucat pe Chrome și a mers fără cusur. Intrați în orice joc, apăsați ESC și apoi configurați-l pentru fullscreen, taste preferate șamd.

Ne-am jucat vreo 20 pe un server, un măcel continuu cu fraglimit 50. După câteva runde de joc câștigătorul a plecat acasă cu o consolă Xbox 360 oferită ca premiu de PC Garage. Din păcate, n-am fost eu, clasându-mă de obicei în top 3-5, dar nu mai sus.

În rest, pizza, băutură, premii pentru fiecare de la sponsorul Bitdefender, distracție, trebuie să apară și un clip amuzant cu noi prostindu-ne pe acolo. Vă zic toate acestea pentru ca data viitoare când mai anunț un BLP să vă înscrieți și voi. E mereu nevoie de carne nouă de tun :P

Apropo, nu ne combinăm cândva la un Quake Live din acesta?

Filmul a ieșit super tare!

    12 comentarii

  1. Singurul link deschis a fost quakelive :) Din pacate nu am timp acum sa studiez problema, dar cu siguranta m-as baga la una mica. Cred ca si acum mai am quake2 pe undeva prin pc ready to run :)

      (Citează)

  2. Păi nu mă miră, bănuiesc că ai mai auzit de Romtelecom, PC Garage și Bitdefender și nu trebuie să te informezi despre ce-or fi, dând click.

    Dar frumos din partea mea este măcar să pun un link, după tot ce-au pus la dispoziție acolo.

    Nici eu nu știu cum am putea-o rezolva la un Quake Live, probabil intrăm toți pe un anume server la o anumită oră și asta e, jucăm ce-o fi acolo.

      (Citează)

  3. O sa intru si eu mai tarziu si voi incerca sa-mi dau seama ce si cum. Daca ma prind, dau de stire.

      (Citează)

  4. Salut,

    Invitatia la quaklive e valabila doar pentru bloggeri? :)

      (Citează)

    • @Andrian: nu, dar este mai greu de organizat decât credeam, e nevoie de cont premium ca să facem un server etc.

      @blackdevil: cred că eu sunt, da.

        (Citează)

  5. Ce nick ai la WOT ?

      (Citează)

  6. A, gata am gasit, asta e http://worldoftanks.eu/community/accounts/509761368-nwradu/ ? Ai jucat ceva …

      (Citează)

  7. Da, Toma a cumpărat sâmbătă seara un cont premium pentru a putea ţine serverul de maxim 16 persoane.
    Singura idee pe care o am ar fi să facem un grup/chat pe facebook şi să ne anunţăm acolo la ce oră şi pe ce server jucăm.

      (Citează)

  8. Cine-i grasu’ ăla îmbracat cu o față de masă?

      (Citează)

  9. Cred ca toate fetele care urmaresc acest blog s-au umezit un pic atunci cand au dat click pe poza din articol.

      (Citează)

  10. @Croco: e posibil să te referi la Cosmin Tudoran, de la Cassa Loco, dar nu-i gras, ci doar are oasele mai mari.

    @nashu_mare: da, toate cele 10. Practic pot avea fiecare dintre ele câte doi jucători.

      (Citează)

  11. @Croco, spiritual mic, ti-ai făcut temele?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus