un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Antena Play s-a lansat cu același logo

3 Jul 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Am înțeles că s-a lansat Antena Play, “reprezentanța” online a Antenelor și un fel de răspuns la Voyo-ul ProTV-ului. Le doresc mult succes, deși mi-ar fi plăcut să văd banii investiți în canale HD, nu în Internet.

Totuși, l-au lansat tot cu logo-ul de la Roșia Montană Gold Corporation? N-au avut timp să-l schimbe? Nu mai era altceva pe site-urile cu imagini? Nu-i și logo-ul acela înregistrat pe undeva?
logo_antena_playrmgc-logo

    13 comentarii

  1. Pai sigla lor e albastra, cealalta e galbena. Clar n-are nici o legatura.
    Tu tii cu basescu si d-aia incerci sa le gasesti nod in papura :)

      (Citează)

  2. Ca sa aplicam tehnologia Apple-Samsung, mi se pare ca triunghiul de la Gold e mai curbat decat ala de la Antene :P

      (Citează)

  3. Băsescu e de vină pentru logo-ul ăla de la RMGC.

    Acum serios, tu ai plăti (fie și 1 ban) pentru vreo producție a celor de la Antena?

      (Citează)

  4. Hehehe, şi acum cineva de la Antenă care a dat bani grei pe logo-ul ăla o să-şi dea cu tezla-n coa*e de ciudă şi mânie. :)

      (Citează)

  5. nu cumva sunt imagini stock ? ca si frunza Romaniei ? si nu sunt numai ei (antena play si rosia monatana) mai sunt si cei de a omnilogic :)) http://www.omnilogic.ro/images/omnilogic_logo.jpg

      (Citează)

  6. Design ‘inspirat’ de la Hulu in draci, logo-ul de la astialalti. Buni designeri au, nimic de zis :D

    Inca nu au inteles ca nici dracu’ nu da bani pe rahaturile lor de emisiuni? Daca vreai sa faci un streaming, fa-l cu seriale si TV shows din alea serioase (gen Hulu, Netflix sau prietenii nostri ‘legali’ de la vplay). Ca, daca tot dau bani pe un asemenea serviciu (si nu am vreo problema sa dau pana in 10 euro pe luna), vreau sa vad seriale si filme serioase, nu porcariile lor pe care oricum le evit toata ziua, daca binevoiesc sa deschid televizorul

      (Citează)

  7. Se vede pixelul albastru ! SA-TI FIE RUSINE, DINU PATRICIU !!!!

      (Citează)

  8. :)) Ma gandesc ca au dat si o groaza de bani pe sigla asta. :)) Sa vedem cand o sa sesizeze situatia asta aiurea.

      (Citează)

  9. astia s-au turnat unii pe altii si d-aia au iesit asa laugauzurile. ce gaozari…

      (Citează)

  10. Păi probabil că este o curbă Moebius triplă sau ceva așa, ca descriere, dar na… e același logo. Nu-l are nimeni înregistrat? Nici măcar Omnilogic?

    RMCG nu mă aștept să facă scandal pe tema asta, că s-ar trezi imediat cu un șantaj mediatic, știri nasoale despre ei și Roșia Montană și nu cred că vor asta pentru un logo.

      (Citează)

  11. Pe mine ma bucura lansarea pentru ca intotdeauna avem de castigat din duelurile intre doi giganti. Sper sa iasa la lumina cu lucruri pozitive.

      (Citează)

  12. stii un livestream a1 free? in afara de sopcast.

    http://a1.ro/tv/live.html redirectioneaza la antenaplay, si nu e free nici daca-ti faci cont.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus