un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu puneți pe net fotografii care nu vă avantajează

11 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Din când în când Facebook-ul îmi recomandă să urmăresc niște domnișoare complet necunoscute mie, dar aparent cu mulți fani. Așa că eu caut fotografiile lor dezbrăcate și în urma acestei operațiuni decid dacă le dau un Follow sau nu. Ce? Să arunce primul piatra cel care n-a făcut acest lucru!

Habar n-am cum o cheamă pe domnișoara de mai jos, că am uitat deja. Dar uitați-vă întâi la aceste fotografii:

Și acum la acestea de mai jos:

Să zicem că unele sunt mai reușite decât celelalte. Morala? Nu mai puneți pe net orice poză de-a voastră! Uitați-vă întâi dacă vă avantajează. Dacă aveți ochii roșii sau tocmai vă îmbuibați cu mâncare sau pur și simplu arătați rău în respectiva fotografie, nu o puneți pe net.

Iar dacă pun alții fotografii cu voi, activați o opțiune în Facebook care vă întreabă dacă este ok sau nu să fiți tag-uit în respectiva imagine (sau mesaj, de altfel). Nu va bloca imaginea, veți fi tăguit în ea, dar nu va apărea și pe timeline-ul vostru.

review_timeline

    9 comentarii

  1. Prima ce are? Eu nu vad nimic ciudat. De fapt, vad doar o portiune din fotografii, aceeasi de fiecare data.

      (Citează)

  2. Pe bune? Cate probleme ai si tu…
    Daca au fetele poze prea retusate, ca de ce nu le pun pe alea naturale.
    Daca au si poze in care arata mai naspa (desi mie mi s-a parut la fel de … in toate pozele respectiva de mai sus), ca de ce le-a pus pe alea care nu o “avantajeaza”.
    Daca tu esti stalker si nu-ti convin pozele pitipoancelor, a cui e problema decat a ta? :))

      (Citează)

  3. pune si tu link cu facebook-ul domnisoarei, nu fi chetros

      (Citează)

  4. O cheama Madalina Secuianu pe domnisoara si e urata cu spume.

      (Citează)

  5. Radule, indemnul tau din titlu e ca si cum i-ai zice unui om fara scoala sa rezolve o problema de fizica cuantica. Adica, E INUTIL !

    Obsesia de propria imagine si de aspect este singurul lucru care mai conteaza pentru tinerii astia. Aaa, ba da, mai sunt : drogul, alcoolul, sexul. Atat

      (Citează)

  6. Numai o soarta ca a Sodomei si Gomorei mai poate sa ne curete de pacate!

      (Citează)

  7. Ar fi o idee buna, nashule. Sau tu crezi ca traiesti intre oameni buni, care nu omoara zi de zi, nu fura, nu fac sex pe bani, nu isi bat joc de nimeni ?! Daca asta crezi…poate e ceva in neregula cu tine..

      (Citează)

  8. Nu stiu, poate e. Daca, la primele doua chestii, inteleg ca ti-e frica de faptul ca cei care fac astfel de poze s-ar putea sa te omoare sau sa iti fure banii, pentru ca e oarecum logic, la ultima chestie, cu sexul pe bani, nu inteleg care este frica ta. Poti fi, te rog, mai explicit?

      (Citează)

  9. Pai, o lume plina de curve care o fac pe bani ti se pare o lume normala, ti se par niste fiinte demne de a educa bine viitorii lor copii ?!

    Ti se pare o societate civilizata cea in care 90 % din femeile ei sunt ahtiate numai dupa lucruri materiale ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus