un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vrei să-ți gătească un masterchef din China?

26 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Afis-Chinese-Food-FestivalDacă vă place mâncarea chinezească (dar să vă placă mult de tot, la ce prețuri au băgat), în perioada 28 mai – 7 iunie la Crowne Plaza București are loc Chinese Food Festival.

Vine un masterchef chinez și găteșțe pe acolo. Poți merge oricând pentru a mânca a la carte sau la prânz și cină pentru bufet cu preț fix. Duminică are loc și un brunch între 12:30 și 16:30.

Problema sunt prețurile:

  • Luni – Vineri – Bufet pranz – 99 Lei
  • Marti – Joi – Bufet cina – 115 Lei
  • Duminica 2 iunie – Sunday Brunch – 185 Lei
  • Joi – 6 iunie – Lectie de gatit – 159 Lei
  • Meniu a la carte ”Chinese Food Festival” disponibil zilnic – 28 mai – 7 iunie


185 lei pentru acel sunday brunch? Mulțumesc, dar mănânc de 3 ori la alte restaurante chinezești de acei bani, cu tot cu aperitiv, supă și băutură. Și asta fără să știu meniul, pentru că preparatele enumerate pe Restograf pot fi doar în cel a la carte. Nu cred că prepară cineva crab proaspăt cu vin de orez chinezesc pe pat de albuș de ou sau crab în wok cu ghimbir altfel decât pe comandă specială.

Mai multe detalii pe Restograf.

    17 comentarii

  1. Verifica link-ul de la sfarsit

  2. mda, preturi nesimtite, caracteristic pt Bucuresti. ma sui in avion si plec sa mananc la Barcelona.

  3. Radu: dintre toate, eu ti-as recomanda sa mergi tocmai la Sunday Brunch! De obicei își merita toți banii! Mai ales daca e si interactiv! Probabil ca va fi genul buffet cu muuulte feluri de mancare. Plus desert si băuturi! Iar settingul va fi ceva original! Repet, probabil ca se merita toți banii!
    Ce mănânci la alte restaurante chinezesti, nu cred ca e mancare chinezeasca autentica. Aici ai avea șansa sa degusti mancare chinezeasca autentica!
    Ca un fapt divers, Cel mai bun Sunday Brunch la care am fost la mine-n comuna, s-a deschis recent tot la restaurantul unui hotel, costa cca. $100($85 plus tips) si e pe modelul buffet – wood-fire Steakhouse @ The Royce! Cam astea sunt prețurile pentru un SB de calitate, asa ca 185 lei (cca.$55) e chiar decent. Plus ca Mâncarea in Europa e mult mai scumpă decat aici.
    Offtopic: Acuma am in plan sa vizitez restaurantul lu’ Gordon Ramesy de la Hotel London in WH! Reviews sunt mixte, asa ca sunt curioasa! Acum câțiva ani cand am fost la Nobu tot in WH, am fost impresionanta! E un hit! Cred ca e unul in Budapesta, daca ai drum pe acolo!
    Daca ești un foodie, o experiența de genul asta(Chinese Food Festival) este excelenta. :)

  4. @gogu:

    Vad ca ai experienta cu zborurile… Din drumurile tale la Barcelona ca sa economisesti bani, cam care este procentul in care ai mancat mancare calda pe avion? Fac un studiu…

  5. mircea, un invidios

    27/05/2013 la 1:18 PM

    pe avion sigur nu era calda, ca pe avion e rece si cica ar fi si curent, ca-s usile deschise. gogu se referea la altceva. ce luzari…

  6. Da, gogu se lamenta in cel mai “I inima Hugo Chavez” mod cu putinta.

  7. Nu ma lamentam si nici nu ma laudam. Nu ma intereseaza mancarea din avion, ca fac mai putin pana la Barcelona decat din Bucuresti pana la Sinaia. Mai exact 2 ore 50 min. Dar odata ajuns acolo, am parte de mancaruri exceptionale la preturi de bun simt. Nu mai vorbesc de oras.

  8. Bine, nu te lamentai…

    De cate ori ai mers in Barcelona pentru mancare chinezeasca?

  9. Stim cu totii ca crema bucatarilor de pe mapamond s-a strans la Bucuresti, dar ma gandesc ca o fi si pe la catalani vre-un impinge-tava cu taietei si pui in sos dulce-acrisor.
    E bine (si inteligent) sa imibini mai multe chestii, in cazul asta placutul cu placutul. Normal ca nu sunt nici tampit nici milionar excentric si plictisit sa ma duc pana acolo pentru un bol de mancare. Ma duc pentru 20. :) Plus alte 1000 de lucruri minunate. Si am si satisfactia ca nu imbogatesc niste parveniti de pe Dambovita. Da, sa moara capra, sa moara!!! :)

  10. Da, exact, “sa moara capra”.

    Deduc deci ca mananci bine doar o data pe an/trimestru/luna/ de cate ori pleci din tara, ca altfel iti pute. Suna normal.

    Altfel, restaurantele de la noi sunt cunoscute ca fiind foarte scumpe in raport cu alea de prin orice tara mai la vest de Cehia. Si bautura e mult mai scumpa la noi. Siiiigur ca da… Motivatia o fi costul cu forta de munca zoologica ce ambaleaza cu staniol. Mai spune-mi cum ai iesit de atatea ori din tara! Sunt fascinat.

    Sau te referi ca unele restaurante de la noi sunt mai scumpe decat “la coltul strazii” la ei?

  11. Nu ai inteles ce am vrut sa spun. Nu cred ca are rost sa continuam discutia. Fofta mare!

  12. In pofida gramaticii tale precare, sa stii ca am inteles ce ai vrut sa transmiti. Consider ca este ceea ce ar spune orice țață sau pițipoancă plecată o data pe an la cumparaturi la Milano. E Ok.

  13. Daca s-au ivit asa zise greseli in ce am scris, au fost cu siguranta de la graba cu care am tastat. La gramatica (si nu numai) iti dau lectii la orice ora.

  14. Da, din graba ai bagat cratime in plus. Sa stii ca mie imi place sa primesc lectii. Vad ca esti talentat. Ce ai studiat?

  15. mircea, un invidios

    27/05/2013 la 6:38 PM

    gogu vroia sa scoata ceva in evidenta referitor la cat de mari sunt preturile.

    ceva de genul “decat sa iti bati capul si sa te certi cu nashu_mare, mai bine iti faci examen de prostata cu un cactus”. ceea ce realizezi ca n-are sens sa faci asta pentru unu care nu intelege ironia din postul lui gogu.

    in aceeasi ordine de idei, decat sa citesc raspunsul lu nashu la postu asta, mai bine ii dau 2 lei pana la mangalitza data viitoare cand il vad ciocanind rotile de tren prin gara

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus