un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Demisie cu ciripit din HTC

23 May 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

htc_one_14_carcasaCând îți dai demisia de la HTC, ți-o dai cu stil. Eric Lin, anterior Product Strategy Manager, a dat și un tweet prin care își sfătuiește toți prietenii rămași în HTC să plece urgent din companie.

Chestia asta este amuzantă la început, alarmantă dacă te gândești ce-o fi așa rău la HTC (vin rezultate proaste? se aruncă vina pentru cele anterioare?) și dezamăgitoare când te întrebi de ce un om din top management nu avea în contract o clauză prin care să-i fie interzis să spună rele despre companie, după plecarea din ea.

Știrea de pe Talk Android spune că, pe lângă Eric Lin, în ultima perioadă au mai plecat din HTC și

  • Chief Product Officer, Kouji Kodera
  • Communications Chief, Jason Gordon
  • Global Retail Marketing Manager, Rebecca Rowland
  • Director of Digital Marketing, John Starkweather

Adică, nasol. Vestea bună este că de săptămâna următoare HTC One ar trebui să intre în toate magazinele, că au fost deja câteva transporturi mici spre România și acum vin cantități mai mari.

via Talk Android.

    9 comentarii

  1. Vestea și mai bună e că, de la lansare, s-au vândut 5 milioane de HTC One.

      (Citează)

    • @Piticu21: cum zice Dan, vânzări de 5 milioane sunt o veste bună. Samsung tocmai a atins 10 milioane cu SGS 4, dar au un brand mult mai tare, un marketing mai agresiv, campanii publicitare multe și o lună și ceva de avans la vânzări.

        (Citează)

  2. Esecul HTC First a cauzat o parte din plecari. AT&T a ajuns sa il vanda pentru 99 centi la un contract pe 2 ani, fata de 99 dolari cat a fost la lansare.

      (Citează)

  3. cateodata e bine sa se mai schimbe sangele…

      (Citează)

  4. 5 mil. bucati vandute de HTC One mi se pare un rezultat excelent, chiar daca e doar jumatate din Samsung SGS4. Oricum nu cred ca puteau produce mai mult. Cred ca nici HTC nu se astepta la aceste cifre.

    Legat de First, se pare ca au supraestimat efectul tembelizator al Facebook-ului. Nu sunt chiar asa de multi zombi-fani FBook.

      (Citează)

  5. Faza e ca multi dintre cei care au plecat sunt din departamentul de marketing, cu care HTC o ducea prost fata de alte companii fabricante de telefoane.

      (Citează)

  6. HTC e better off as zice fara asemenea specimene in management.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus