un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Mercedes clasa S

1 Apr 2013  ·

AUTO  ·

17 comentarii

Am citit un articol în Forbes despre noul Mercedes clasa S, limuzina brandului. Noua generație urcă mai sus nivelul de lux, mergând spre nișa Maybach (care nu se mai produce) și Bentley. Jurnalistul care a văzut mașina vorbește despre realismul masajului din scaune, sunet 3D, calitatea excelentă a finisajelor, interfața SF și toate dotările de lux din mașină. Încă nu au apărut imagini cu exteriorul, dar interiorul va arăta ca mai jos.

Când îl văd cum arată aproape că îmi pare rău că în România o parte din cumpărători sunt mârlani îmbrăcați în trening, care vor folosi mașina să care cartofi la shaormăria pe care o dețin sau acordeonul la bairamul următor și se vor gândi cum să o înmatriculeze pe Bulgaria, că-i mai ieftin.

Update: e în showroom-uri din august 2013. “Noua Clasa S de la Mercedes-Benz este disponibila in showroom-urile din Romania de la inceputul acestei luni. Construita dupa trei principii tehnologice, “Intelligent Drive”, “Efficient Technology” si “Essence of Luxury”, noua Clasa S extinde granitele tehnologiei auto catre zone neexplorate pana acum. Clasa S nu este un varf de gama tehnologic doar pentru Mercedes-Benz, el devine un nou reper al constructiei de autoturisme.”

    17 comentarii

  1. Superb!

      (Citează)

  2. Sunt lansate si pozele cu exteriorul.

      (Citează)

  3. Si sa o modifice sa-i puna instalatie de gaz.

      (Citează)

  4. e trist cum mercedes si rolls royce consuma atata energie si bani pentru proiectarea unor autoturisme care clar se adreseaza unor oameni care stau 99% din timp pe scaunul din spate. Asa cum de altfel este si normal in cazul unor limuzine de lux ca astea.

    noroc ca exista ghiolbani care le cumpara ca sa le conduca, in loc sa le cumpere ca sa fie condusi.

      (Citează)

    • @mircea: asta n-am înțeles niciodată. Becali își conducea singur Maybach-ul, deși e o mașină făcuta pentru șofer și confortul este în spate. Diaconescu își conduce singur Rolls-ul alb. De ce?

        (Citează)

  5. Şi cel mai important lucru este că va fi primul automobil din lume care va avea doar pedală de acceleraţie, după cum se vede şi în ultima poză.

      (Citează)

  6. Aceea este pedala de frana (a se vedea marimea ei)

      (Citează)

  7. Intr-adevar, supeb. Zici ca e Lexus GS de prin 2008.

      (Citează)

  8. @Devo, aia e pedala de frana.

      (Citează)

  9. Si poze spion cu exteriorul: http://tinyurl.com/d5ppcgn

      (Citează)

  10. Am auzit de cineva care avea pretentia de la masina (un S Klasse) sa aiba loc suficient ca sa poata sa stea picior peste picior. Pe locul din spate.

      (Citează)

  11. @nwradu pentru ca lumea nu are educatia corecta si nu acorda respectul cuvenit autoturismelor. s-klasse, 7 series, rolss-urile nu sunt puternice si performante ca sa faci liniute cu ele, ci ca sa te poti deplasa in deplin confor si liniste, ca sa iti faci treaba cum trebuie desi este pe drum sau sa te relaxezi. nu sunt “masini de curse” si nici “shopping carts”. dar ma rog, ce sa le ceri. oameni educati si sanatosi la cap, cu respect pentru industrie, folosesc autoturismele astea corect.

    a conduce un s-klasse sau un maybach singur ca sa te duci sa iti iei o sticla de evian de la cora sau o curea de fite din baneasa e ca si cum ai folosi un vanquish sa te plimbi cu nevasta si cei 3 copii pana la sinaia.

      (Citează)

  12. Fraţilor, trollam :))

      (Citează)

  13. Frumusel…dar eu nu ma mai intorc de la Ghost.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus