blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă gratuit pe Instagram și pe YouTube!

Kindle Paperwhite ieftin

Clock icon

19 Apr 2013

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

7 comentarii

kindle_paperwhite_14_luminaMarketonline are noul Kindle Paperwhite la un preț foarte bun: 649 lei, ofertă limitată.

Cred că-i cel mai bun preț din țară acum (cel puțin o căutare pe price.ro așa zice) și oferta vine de la un magazin serios, cu vechime pe piață. Dacă ar fi să-l comandați acum de pe Amazon ar costa 199 de dolari cu toate taxele și transport, adică 666 lei, mai scump decât la Marketonline.

Citiți la mine pe blog și un review Kindle Paperwhite.

  7 comentarii

 1. Kindle ar fi mai apreciat la noi daca ar exista mai multe titluri in limba română. Acum sunt doar 33 in Amazon si nici acelea prea grozave.

    (Citează)

 2. Carti in limba romana gasesti pe http://cartibunegratis.blogspot.ro/p/catalog-de-carti-gratuite-in-romana.html

  http://ro.wikisource.org/wiki/Pagina_principal%C4%83 – in format PDF dar le poti converti foarte usor folosind programul Calibre

    (Citează)

 3. Ma uit pe oferta de la marketonline si vad 3 kpw: unul cu 3g, unul cu wifi care costa 650 lei si unul cu wifi si fara reclame care costa 770 de lei.

  Deci cred ca kpw din oferta e cel cu reclame. In acest caz, tot pretul de la amazon e mai bun.

  Totusi, pt Romania, Amazon poate dezactiva gratuit reclamele :-)

    (Citează)

  • @horia: mie pe cel cu reclame nu acceptă să mi-l pună în coș pe Amazon, ci mă trimite la cel fără reclame, pentru care am calculat prețul de 199 cu tot cu taxele de import.

   Sincer să fiu, preferam varianta cu reclame, nu sunt intrusive și mai vezi oferte și sugestii bune. Actualul model, cu niște ecrane de standby banale, nu m-a dat pe spate ca fiind vreun mare avantaj.

     (Citează)

 4. Încercați și http://virtual-project.eu/

    (Citează)

 5. Dacă vreți să nu vă apară reclamele trimite-ți un mail celor de la Amazon în care să specificați că nu puteți beneficia de ofertele prezentate de ei întrucât sunteți din Romania. E foarte simplu. Într-o oră vă dispar ofertele/reclamele de pe ecran.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus