un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mă duc să văd noul smartphone HTC

19 Feb 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

S-a terminat prezentarea, mergem la hands-on cu HTC One. Mie mi s-a părut super tare ce-au anunțat, să-l văd și cu ochii mei acum. Carcasa pare foarte bine făcută, bateria de 2300 mAh mă mulțumește, dacă și camera e la fel de bună pe cât spun mi-am găsit următorul telefon.

Disponibil din MARTIE.

17:57: Am văzut un demo HTC Zoe făcut pe loc, cu clipuri filmate la intrarea în clădire și în sală, cu noi. Este extraordinar, softul a integrat perfect totul.

Carcasa este integral metalică, antena e integrată în aluminiu, tehnologie zero-gap-construction.

Bateria are 2300 mAh, nu se demontează. E cu 500 mAh mai mare decât la HTC One X.

17:45: BoomSound, sistemul cu două difuzoare pe partea frontală, oferă un sunet excelent în multimedia. Apoi există un sistem foarte complex de îmbunătățire a sunetului capturat și a calității audio în apeluri.

BlinkFeed îți aduce informații din sute de surse pe telefon, într-un parteneriat cu AOL. Engadget, TechCrunch, autoBlog, totul…

Se confirmă Ultrapixels, un sistem cu senzor de 3 ori mai luminos și calitate bună a imaginilor. Aștept să-l văd. Se anunță și HTC Zoe, un soft pe telefon care face ceva magie din clipurile capturate, scoțând imagini din ele. Galeria a fost mult îmbunătățită, face singură niște animații și clipuri din filmele tale, le îmbină într-un mod deștept. Asta pare mai mult chestie de marketing.

17:32 4,7 inci, 13 megapixeli, noua interfață Sense. Peter Chou, CEO HTC, vorbește despre revigorarea completă a smartphone-ului.


17:16: am intrat în sală. Iată câteva imagini de acolo. Așteptâm să intre toată lumea, e o coadă imensă de jurnaliști și parteneri telecom la intrarea în German Gymnasium.

Update 12:52: sunt la hotelul din Londra, peste o oră plecăm spre prezentarea HTC. Mai jos puteți vedea o fotografie “scăpată” pe net. Este exact genul de imagine de presă utilizat de HTC și nu am nici o îndoială că așa va arăta telefonul ce se va lansa peste vreo două ore.
htc-one

Urmăriți update-urile noastre pe #newHTC și pe Facebook și aici.

IMG_3991Sunt într-un avion British Airways spre Londra, îndreptându-mă spre conferința de prezentare a noului smartphone de top HTC, model despre care se crede că va fi numit One. Puteți citi zvonurile despre M7/One în articolul meu anterior.

Prezentarea are loc după-amiază și veți putea afla toate detaliile de la mine prin Twitter, Facebook, Instagram și apoi un articol curprinzător pe blog. Mi-am pregătit echipamentul de drum, am un ultrabook Asus UX31A (1,4 kg, Core i7, SSD și baterie de vreo 6 ore), am activat și Vodafone Roaming pe Zi, care pentru 4 euro/zi mă lasă să folosesc în afara țării traficul inclus în abonament, așa că sper să pot transmite inclusiv clipuri video prin YouTube direct de pe telefon.

HTC a postat în ultimele zile câte o fotografie pe Twitter. Teasing, dar nu cu fotografii reale, ci unele generate pe calculator sau modificate pentru a cuprinde textul 19-2-2013, data prezentării de astăzi.

    10 comentarii

  1. Eu abia aștept să văd ce fac diseară cei de la HTC. Dacă lansează orice altceva în afara unui flagship cu specificațiile care s-au plimbat pe net în ultimele săptămâni lumea probabil o să fie dezamăgită.

    Sper ca HTC-ul să învețe din greșelile din anii trecuți și să se concentreze și pe marketing dar și pe top specs dacă vor să concureze cu Samsung.

      (Citează)

  2. @radu: Este prima lansare internationala la care esti invitat?

    Iti urez la cat mai multe astfel de evenimente!

      (Citează)

  3. Astept cu interes reportajul, sunt fan HTC! :)

    Sunt curios cati daca va avea bateria de 3000! :)

      (Citează)

  4. abia astept specificatiile reale si pozele reale.

      (Citează)

  5. Cred ca vor sa se renunte la tablete cu telefoanele astea :)

      (Citează)

  6. Peter Chou duce notiunea de rasa galbena la un cu totul alt nivel.

      (Citează)

  7. Se vede ca ti-am completat cu ip de google? :)))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus