un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Benchmark HTC One

27 Feb 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Am prins un HTC One la MWC și am rulat un benchmark Quadrant pe el, după ce în Londra nu avusesem timp de așa ceva. Rezultatul este extraordinar de bun, fiind singurul de peste 10.000 de puncte pe care îl văd din toate telefoanele testate aici la Barcelona. Mai exact, 12.138 puncte, de 3 ori mai mult decât One X-ul ce funcționează ca o referință în Quadrant.
htc_one_quadrant_benchmark

Cu roșu este figurată performanța memoriei, iar cu verde input/output, care ține foarte mult de arhitectura chipsetului. One folosește un Qualcomm Snapdragon 600 de ultimă generație și are 2 GB de memorie RAM. Toate detaliile despre HTC One le puteți citi în articolul de la Londra.

Între 25 și 28 februarie sunt la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

    9 comentarii

  1. Nu-i rau rezultatul, dar sunt curios cat de mult o sa scada rezultatul dupa ce intra pe mana operatorilor…

      (Citează)

  2. @mece il cumperi la liber si n ai treaba.

    salut nwradu, un vechi prieten de mu link :)

      (Citează)

  3. Excelent rezultatul. Eu astept sa vad care o sa-i fie pretul.

      (Citează)

  4. Si bateria tine 10 ore :)))

      (Citează)

  5. E un telefon frumos de la HTC – in ultimul timp au reusit foarte tare pe parte de design , insa camera chiar ma asteptam sa fie un hit . Se pare ca este foarte slaba ! comparativ cu shitphone 5- deci implicit si cu altele

      (Citează)

  6. @liviu: cine zice ca e slaba?

      (Citează)

  7. camera ridica multe semne de intrebare. chiar mi-am tocit mintea si am ajuns la un singur rezultat.. probabil are ceva special, nu stiu , ceva nou ca nu erau tampiti sa puna camera de 4mpx pe un asa telefon cand pe samsung s4 o sa iasa de 13 si marea majoritate o au de 8. vom vedea!

      (Citează)

    • @nick: are 3 senzori, fiecare de 4 megapixeli. Fiecare senzor este mai bun, mai luminos și mai sensibil la detalii fine decât alții de pe piață, așa că rezoluția în sine chiar nu contează, 4 megapixeli e ok și pentru print. Important e să aibă fotografii de calitate, să vezi detalii în ele.

        (Citează)

  8. @Claudiu – GSM ARENA zice ca e o camera cu rezultate okish … bune … dar nu prea

    http://www.gsmarena.com/htc_one_vs_iphone_5_camera_shootout_surfaces_we_compare-news-5590.php

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus