un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O vilă modernă pe Kiseleff

13 Dec 2012  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

In vara aceasta s-a construit pe Bd Kiseleff casa de mai jos, o vilă superbă în arhitectură modernă. Nu știu cine a proiectat-o și nici cum o fi în interior, dar a fost lucrată de la cap la coadă de designeri, până la cei doi copăcei roșiatici plasați de-o parte și de alta a ei (vara, când am remarcat-o eu, arăta mult mai bine). Prin ferestrele ei se văd două birouri de lux.

sediu_vila_steda_kiseleffsediu_vila_steda_kiseleff_1

Semnul de la intrare spune că este sediul firmei Steda Energy Holding, despre care n-am găsit nici o informație. După Bentley-ul parcat uneori în curte, aș zice că le merge bine.

    18 comentarii

  1. Frumos frumos seamana cu ce “imi imaginez eu” ca, casa visurilor mele …. dar mai am pana sa si am bani de asa ceva ….

      (Citează)

  2. Cristi Serban

    13/12/2012 la 2:12 PM

    Da, noroc cu bentley-ul, altfel nu eram sigur cum le merge :) Numai adresa in sine a costat o avere ;)

      (Citează)

    • Culmea este ca nu mai tin minte ce era inainte pe acel teren. Cred ca s-a demolat ceva.

        (Citează)

    • Laur Manolescu

      10/08/2017 la 12:02 PM

      Era aceeasi cladire,construita,la inceputul anilor 70,cu stilul si arhitectura perioadei.A fost folosita de sistemul din acea perioada.Este practice aceeasi cladire doar ca a fost data jos faianta albastruie tipica perioadei si renovata.Nu am idee de compartimentare,dar se pare ca s-a pastrat curtea interioara pe care o stiam de mic copil acolo.

        (Citează)

  3. Daca e “Energy Holding” atunci sigur sunt niste baieti destepti !

      (Citează)

  4. tags: petrom, baieti destepti, energy holding

      (Citează)

  5. designerii aia se numesc de fapt arhitecti ;)
    in rest, e “curatica” dar departe de a fi o cadopera. la ce buget au avut se putea ceva mai bine.

      (Citează)

  6. @radu nu o să găsești mare lucru. firma e din 07 Martie 2012
    @ștefan ce să faci dacă au lucrat cu designeri ):-

      (Citează)

  7. Firma Steda este pe Kiseleff nr 16 iar pe site-ul RA-APPS (Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat) a avut o licitatie in 2011 pentru un imobil S+P+E, cu suprafaţa construită la sol 365 mp, suprafaţă construită desfăşurată 515,47 mp, teren 2.695,00 mp, Şos. Kiseleff nr 16, sector 1, Bucureşti, sucursala SAIFI
    Preţ pornire licitaţie : 4.064.000 Euro (fără TVA). via http://ra.apps.ro/stiri/stire/?id=106 si http://www.listafirme.ro/steda-energy-holding-srl-29871860/

    Cred ca firma Steda Energy Holding este fundatia din domeniul energiei fondata de Ştefan Zaharia Pop, fostul şef al DGIPI (Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor) si sotia lui Puiu Popoviciu, directoare economică la SAIFI despre care se vorbeste pe: http://www.cotidianul.ro/guvernul-boc-ultima-praduiala-inaintea-sfarsitului-166213/

      (Citează)

  8. vila e frumusica dar nu prea are treaba cu arhitectura din zona.Sos Kiseleff era o artera pastrata ,fara plombe dinastea moderne,si cred ca trebuia lasata asa cum e.
    Vila a fost construita pe un teren din ansamblul rezidential arcul de triumf,despre care extrem de putini oameni au cunoscutinte.S-a construit in locul unei cladiri de mici dimensiuni,nu stiu ce era.Problema e ca au taiat multicei arbori batrani pt a avea o vizibilitate mai mare,si parcare,si asta e inacceptabil.Per total o constructie inutila,care nu are ce cauta pe una dintre cele mai reprezentative bd istorice ale orasului.Puteau sa o faca dreak prin cartieru francez,baneasa..

      (Citează)

  9. Vila nu a fost construita atunci cand s-a scris articolul. Ea este acolo de mai multa vreme. In anul 2012 doar a fost refacuta fatada si interiorul.

    Pe internet firma o duce rau, cel mai probabil din cauza investitiilor mari in renovarea sediului. Altfel erau pe 0 ca mai toate firmele mici de pe la noi.

      (Citează)

  10. vila este veche, a fost doar “recosmetizata”,
    in prezent acolo functioneaza ambasada statului Peru.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus